ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, September 1, 2012

GRILL OH GRILL

 

Lately nie mmg asikla grill je manjang.. 
and co asistant saya adalah
amana busyuk yang masih berbaju tidur
 i lap u bebeh!!

 
 hotdog nie menarik tak? 
amana memang suka hotdog
tapi dog dia takut haha
erkkk ada kena-mengena ke?


ini pulak utk hubby tersayang 
yang dah berkurun2 request nak ayam panggang
mmh boleh beli kat ayamas macam biasa
tapi manakan sama dgn ayam panggang hangus yg wifey buat
AHAKSSS!

kalau rajin i buat step by step ye
alahai ramai lagi yang pandai grill nie semua
biarlah ini belog sapa?
i kan? :)

p/s : menyampah kalau update guna s3. asikla tak centre gambar & tulisan!





5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg sedap hasil mskn grill, heheheh

eynda said...

Sedapnya :-)

Mama Zharfan said...

nak kena pegi rembat sebjik lah--me suka grill2 the one yg me beli kat UK dh rosak :/

kinna said...

kukus, grill, panggang..kukus, grill, panggang....hehe...sedapnye :)

hazman aka species1980 said...

ayam tu skit je hangusnya.... yang penting dimasak ngan kasih sayang kan....