ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, October 1, 2012

FEATURED IN PARENTHOTS.COM



Alolo emok2nye gambar Mama Amana& Arief nie. Tetiba je rasa jadi retis. Haha. takla saja je suka2. Saya pernah jumpa writer nie dalam satu event. Baru2 nie writer nie  text saya untuk interview secara alam maya. I ok je.. hehe.. Then katanya kalau saya takde gambar yang sesuai dia akan hantar photographer. Ala baiknye... tak pe... tak pe...  tak yah susah-susah. I bagi berkeping2 gambar untuk dia pilih. Akhirnya gambar yg emok2 nie jugak yang disukai writer tue.. Muahaha.. Okla lagi pun gambar nie kan banner blog saya.. :)

Siapa yang rajin bacalah ye artikle nie. Artikel nie telah "dicantikkan" oleh writer tue.. Cerita nie tentang sama ada kita nie adalah ibu yg "spoile" anak-anak kita atau tidak. Kalau dah kaki contest walau tak tegar mesti nak selit citer contest jugak. Yup! Saya motivated anak-anak dengar contest & sekarang Amana nampaknya dah mula mengikut walau cuma pandai cakap "mama. masukla contest bla bla.. menangkan Amana IPad lagi satu. Tak suka rebut2 dengan adik. Apa lagi mak dia jawab la  "WAHHHH.. USAHA SENDIRI OKEY!! tapi kat belakang Amana try jugakla contest yg ada menang tab atau ipad lagi haha.. kalau sangkut bagusla boleh jual.. haha.. tak payah nak banyak sangat gajet2 kat umah nie.. pening mak korang..

Banyaknye bebel... Ingat tadi nak tepek artikel nie je :)  Bacalah kat link nie ye.. Kot2 ada yang kata i super-imposed gambar haha..  http://parenthots.com/interactive/blog/default.asp?cat=1

12 comments:

mummY daniSha said...

sgt setuju dgn akak =)

syiela said...

setuju ^_^

Mooniqueen said...

Glamer dah.... ;)

Anaqi Pro said...

pehhhhhhhhh

yumielufya said...

wahhh..kak ila glamernya...

ummiarissa said...

memang sangat bertuah orang bernama Ila ni...saya juga setuju dengan kata2 motivasi ila untuk anak2...

~emi~ said...

Wahhhh...tahniah yeee :)

aimaniman said...

tahniah.. tentu glemer lepas ni dan kedai online pun tambah maju sbb lbih ramai org kenal..

Liza said...

Tahniah Ila. Dan setuju la dgn Ila. Baru anak-anak pandai hargai sesuatu.. :)

Gieyana said...

Tahniah Ila..sgt2 setuju with ur opinion..mybe sy nie anak srg yg suka penuhi demands dier..but cuma seketul keta cenonet..tu pon kalau g Mall..

yg lain2 tue me always say No!

will take ur points for own good..shd be ok kan..:)

kinna said...

saya suka bc parenthots sbb kat situ la tambah ilmu pun..
setuju ngn ila! (gmbr tu sgt familiar sbb banner blog :))

Kidbux Blog said...

Good sharing, ParenThots to give parents a chance to win a whole bunch of organic products from its store in the Green Family Contest. See more information at:
http://kidbuxblog.com/material-boys-and-girls/