ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, October 13, 2012

TODAY MY BIRTHDAY! IM 32!!

tak payahla ek nak rahsia2 umur mmg dah 3 series pun. umur hanya angka yang penting jiwa hihi..
pandai2 la bawak diri ikut suasana ye tak? bila rasa main dgn anak jadila umur budak2.. bila dgn bos kenalah jadi matured.. bila dgn mak nak jadi baby balik.. bila dgn kak long jadikla adik kejap jadila kawan kejap gaduh manja.. dgn adik2 pun sama sbb umur yg tak jauh beza... dgn hsbd? tgokla time tue mood caner.hihi..
tq pd kwn2 fb  n blog yg wish besday.. doakan saya mampu jd isteri yg sabar, ibu yang hebat, anak/adik/kakak yg manis selalu ;) doakan saya berjaya dalam apa yg saya usahakan.. amin..
kepada mak tq lahirkan angah n besarkan angah dgn segala kepayahan. klau blh tukar mak dgn mak yg lebih hebat pun agh tak nak sebab maklah yg plg wonderful n colorful di dunia! tima kasih bg agh merasa hidup yg penuh cabaran, dugaan di dunia.. semoga agh blh jd setabah mak n sekuat mak besarkan anak yg punya pelbagai peel.. sayang mak sampai bila2..
oh saya otw g majlis adik ipar saya di melaka.. biasala tak tau nak buat apa jadi camchore kejap haha.. semua gbar asli yg diedit guna 360 camera.. wahaha.. itu rahsianya walau umur 32 nmpak mcm 23 auwwwww...
p/s: ada ke en papa lupa besday saya?  DIGI n adun bn yang tah mana2 wish besday dulu dari en papa? grrrr.. tapi my BFF org yg pertama wish besday dgn ucapan "ko da amikkan cek aku kat finance?" cehhhhh




18 comments:

Falsya said...

happy birthday awak..sweet 23 always..ehhhh..hahaha..;)

mummY daniSha said...

hepi besday kak!of kos nampka macam 23 heee..ibu mude gitu....semoga berjaya dunia dan akhirat!

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Happy birthday awak... semoga menjadi mama yang terhebat...

Ummu Madihah said...

happy birthday sweet 32!! semoga segala yang diimpikan menjadi kenyataan, amin!

amirah said...

Happy birthday! :)

Norhaizan hakim said...

Happy Besday mama amana. Semoga hidup anda dberkati Allah sentiasa.

En somi tak pernah lupa besday akak coz awal2 lagi anak2 dah sound ayah,jgn lupa beli kek besday ibu tau!

ieja amieja said...

hepi besday lia..semoga hari2 mendatang dipenuhi keceriaan disamping ank2 dan hubby tersayang..

en.hubby nak wat supprise tuh..

Totie@Tomy said...

happy birthday..pertambahan umur mematangkan kita...kalau dapat undur masa sure nak jadi baby balik kan..hehe

Mama Zharfan said...

epy besday dear ila! may all your dreams come true..amiin

Wan Amira said...

Ila.. nasib mira ade 30 minutes to go.. huhu Happy birthday, moga panjang umur dan murah rezeki

Liza said...

Happy belated birthday Ila. Tak sempat buka blog dan fb, tertinggal hari best Ila. Moga menjadi ibu yang terbaik, blogger terhebat suatu hari nanti. :)

mama aini said...

`hepi belated bezday` buat MA..semuga diberkati olh Allah selama2nya..amin..

mamaRIFQY said...

ila tua..ila tua!! kikiki...jangan marah ye...hepi besday ye ila

melin melinda said...

hahahahahhaa...so sweet ucapan tu...

Zarul Umbrella said...

happy birthday...nampak mcm 23 lagi...:-)

yumielufya said...

happy besday kakak kusyg..yg sntiasa awet muda sokmo!smogaakk sntiasa happy dgn family tercinta..

Wansteddy Tales said...

Happy belated birthday ila. Sorry quit bz nak meng'online skrg ni. tahun lepas smpt uat dolly besday gurl, thn ni sempat wish sajalah. semoga Ila sekeluarga diberkati Tuhan dan segala usaha2 Ila dipermudahkanNYA juga :)

Ummi Rayyan & Rayees said...

Happy belated besday, sweet 23 Ila...semoga happy2 selalu...