ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, November 6, 2012

hadiah2 yang menanti kepulangan ku di tanah air ;)

Mehla sesekali nak jadi macam comper friend, Ayu Rafikah yang buat entry hadiah banyak2 sekali gus. Haha walau hadiahnya kecil2lan tapi ia cukup mengembirakan. Paling syok kalau takde modal tapi dapat hadiah. Yang diperlukan hanya effort ye kawan2.

Tak senonoh nak citer pasal hadiah tapi hadiahnya dok dalam plastik lagi. ekeke.Lupalah nak snap gambar hadiah. Gambar plastik je yang disnap. Ampun ye kawan2..hihi..Dalam plastik Karangkraf nie adalah beg untuk letak komputer yang sangat berkualiti. Jenama Alien Delon worth RM129. Nak bagi En. Papa tapi En.Papa kata tak yahla jual je. Ok so nanti kalau ada kesempatan saya nak letak kat blog littlemummydaddy yang dah bersawang tue ekeke. So kalau ada yang minat emel i ye ilasaleh@gmail.com. Nak jual murah2 je..Okla nanti buat entry khas utk tunjuk kualiti beg AL nie ye.. Modal untuk join contest nie hanya sekeping gambar dan sekeping stem RM1.


Ohhh rupanya dah ada buat review kat sini. 
Hadiah beg nie sempena hari bapa dalam majalah SDK Oktober 2012.
 Of course la nama en papa & of coursela wifeynya yang sibuk join.. hihi

Ini adalah kemenangan yang best sebabnya ini adalah kemenangan slogan saya yang pertama kot. Ini adalah hasil join contest Anugerah Skrin 2012. Saya dapat hadiah kat atas nie yang dikatakan worth RM200 dan dua keping pas percuma untuk menyaksikan ASK 2012 tue. Mak nie rasa dah tua benor nak tengok artis2 pakai baju seksi meksi kat anugerah macam tue. hihi.. Tapi masalahnya pas hanya akan diberi masa majlis tue.. soooo caner ek.. Ingat nak bagi SILku... huhu . Oh modalnya RM17. Sebenarnya beli barang Pantene/ Head Shoulder/ Oral B yang berharga RM10 pun dah cukup tapi dah kemaruk sanagt nak join & kedai tue hanya ada shampoo Head&Sholder RM17 so i beli je lorrr... Contest nie secara SMS sahaja. Nanti i share slogan tue kat sini ye.. Oh GP dapat jam worth 2K tau..Kalaulah dapat.......

Alolo comelnya model tue.
Haaa nie pun best tau sebab tak yah modal kiki...Masuk je gambar anak2 dalam Babylog Mamypoko & then Mamypoko Team akan pilih.,Dalam sebulan 20 peserta akan dapat pampes free nie tau.. So join jangan tak join. Tak perlu modal hanya efford anda. Dalam netbook saya di rumah memang ada satu folder yg ada banyak gambar Amana&Arief yang menarik di mata saya untuk join contest .kiki.. So kalau ada contest yang tak perlu modal macam nie saya hantar terus gambar dua beradik tue..hihi

Ada lagi satu contest yang saya join & sampai sekarang saya tak dapat pun bukti kemenangan tue. Hanya beberapa kawan2 FB sahaja yang dah dapat tengok. Yang empunya diri pun tak tengok. Yang pastinya contest tue bakal menglamerkan En.Papa & Anak-anak kerana mereka jadi cover majalah pampes yang terkenal di Malaysia... wah wah promo tak hengat...
 INI TIDAK ADIL!! MAMA YANG JOIN!!! :)

Buat permulaan untuk kawan2 yang tak tau dari mana nak start untuk join contest
saya syorkan join dulu contest nie Kleenex bersama Ayu Rafikah
Mana tahu anda akan menang hadiah tue
Walau hadiahnya kecil tapi kemenangan pertama adalah pembakar semangat &
anda takkan boleh berenti selepas itu
Kalau suam2 kuku macam saya sekarang mungkinlah haha


9 comments:

zahira said...

congrats! bestnya menang banyak hadiah.

Mama Zharfan said...

congrats!

Zarul Umbrella said...

tahniah

Nazayiena said...

Tahniah...

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaha, tergelak2 akak baca entri ila..entri hadiah yang terbaru akak malas betul nak naik kat blog. mz kebzian yang amat diakal ini :)

KiD said...

huiyooooo... hebat laaaa ila ni.. hadiah mengancam tu!

norhidana said...

nk try gk lah, mana tau ada rezeki kan

lieyalatif said...

wahhh murah rezeki!!

Kesuma Angsana said...

wah tahniah ye