ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 15, 2012

Hujan @pool @ Maal Hijrah

tak kemana2 pun sebab en papa ada perarakan maal hijrah. da terjanji nak bawak budak2 mandi kolam. tak sampai sejam hujannnnnn.. takpelah hujan rahmat.. yang nyata kain baju dah berhari2 jemur tak kering2 kiki...







 
 Amboi .. pandainye meniti kat pembahagi tue. Pembahagi tue untuk kolam budak kecik & budak besar :)

 
 Frust sebab hujan turun dengan lebat

 
 Dua pocong kecik bersembunyi di sebalik towel hijau

 
 Buah hati saya beri senyuman yang paling manis 

 
 Kaki siapa paling kuat?
Gambar nie saya post kat FB. Tetiba kawan universiti jawab
"kaki mama dialah sebab rentas padang bola nak pegi kelas"
haha..kenangan yg sungguh bermakna. Tak sangka dah hampir 10 tahun kenangan tue berlalu
Dah nak 10 tahun habis study tapi hutang PTPTPu tak habis bayar lagi hikhik

 
 Ma, jomla balik..cejuk....

 
 Eh gambar meniti lagi? Semua org macam tunggu dua beradik nie jekan?
Anak mama mesti berani tau..
Elok2 boleh berenang apasallah korang nak meniti tue?

 
 Wow my little princess.. Sayang Amana kuat2!

 
Seluar tue pinjam Arief punya :)
Sekian entry live dari tepi kolam :)

SALAM MAAL HIJRAH

4 comments:

Mama Zharfan said...

besh main air ;) mamanya tak join ker mandi2 tu hehehe

Liza said...

ila....dpt msk sini akhirnya dgn hp hubby. lwk je amana ngan arief usung towel tuh.

Liza said...

ila..dpt msk gk...

Liza said...

ila....dpt msk sini akhirnya dgn hp hubby. lwk je amana ngan arief usung towel tuh.