ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, November 25, 2012

Korea mari!

Adik saya baru balik honeymoon dari korea. Wehh budak2 nie banyak duit tollah.. akak nie honeymoon kat sabah je.. itu pun mak sponsored hotel hihi.. adik saya pergi korea dgn ada "isi" dalam perut. Dengarnya asikla mabuk.. balik je korea terus masuk kpj masuk air..
Nampak sangat pattern kakak dia kalau prgnt. Mabuk tak hingat.  Tapi kira okla.. menurut spy saya aka BFF saya..adik saya tak seteruk saya masa prgnant. Cergas lagi utk buat keja opis. Itula salah satu sebab ank2 sy agak jarak .. arief dah 4 thn ye.. utk mengganti kemabukan dan kebaikan bos n teman2 msa prgt yg memahami situasi sy ketika itu.. so dah 4 thn oklakan pengantian 9bln tue?




7 comments:

mia izzati said...

bila pulak turn saya ye..dari dulu sy berangan nak gi melancong luo negara..tapi sampai sekarang umo nak cecah 30 pon tak sampai2 lagi..tingat dulu..siap target nak simpan duit..tapi kenang kenangan je le...

sarina saleh said...

Sy nk saman anda sbb guna pix sy. Ni hak cipta taw. Kihkih

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mia-insya allah. ada tezeki nanti.
adik-takde letak "C" pun haha

Gieyana said...

bestnyer..teringin gk nk g sini but mahal la flight tiket..:-)

norhidana miswan said...

bestnyeer berHM kt korea... akhir2 thn ni plan nk cuti2 pun tak blh sbb nyer papa aiyan pyh dpt cuti...

Mama Zharfan said...

teringin gak nak gi holiday kat korea...kalau menang mana2 contest lah hehehhe

Allene said...

seronoknya... g korea...:D termimpi2 rasa nya nak ke sana