ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, December 28, 2012

Terapi diri : tulisan keluar di majalah pa n ma januari 2013


Korang sorry ye kalau blog ne suam2 kuku.entry pendek2 ala2 tak ikhlas je ;( ;( harap paham ye.. mengagahkan diri jygak nak update blog ne tak molah berkubur.. blog ne ada lepas arief lahir.. takkan bila adik dia dalam perut nak tutup blog ne n bila adik dia lahir open plak blog barukan? Sungguh tak lawak..

Baru2 ne en papa buat sesuatu yg kecil tapi so suweet utk wifey dia yg langsung dah tak suweet ne..hurmm.. tapi tak pela bak kata amana "mama tak buruk sangat tapi kat tepi2 mulut je buruk sikit" hai anak jujur sungguh kamu ye.. maksud amana yg buruk kat tepi mulut tue adalah setiap kali saya prgnat perubahan hormon membuatkan kulit saya kering,mgelupas n kemerah2han terutama di bhgn dagu n tepi mulut. Bos saya pun penah usik masa prgnant amana dulu"kalau tak hilang tanda2 ne lepas bersalin make sure pakai makeup tebal2 tau" hahaha.. ank jujur..bos pun jujur.. bagus bagus.. huwaaaaaa

Ok sambung citer suweet en papa. En papa keluar jumpa kawan. Bila balik belikan magzine pa n ma.. haha so suweet mcm pestime prgnant je.. pastu belek punya belek..apasal budak ne mcm kenal je.. rupanya mmg anak sendiri! Wahhh artikel ne dah nak bertahun saya hantar baru disiarkan.. amana pun kecik lagi masa ne.. dah 2/3 kali gak artikel kuar kat sini n dapat hadiah yg sangat besh!!!
Sangat rindu nak menulis kembali....

6 comments:

Aishah Jahirah said...

bestnya tulisan kuar majalah....blh share dgn org lainkan...

Mama Zharfan said...

congrats ila!

ieja amieja said...

amboi kemain lg amana ye..mesti dia teruja sgt tgk gambar dia dlm magazine tuh^^
seronok jg tgk majlis cukur jambul adik masuk magazine..

transformed housewife said...

takpela lps baby dah lahir, bileh curi2 masa nak menulis balik.

Madam Sooyaree said...

Waa... bestnye keluar majalah! :D

♥ ROS ♥ said...

sonoknyer.. glemer la nnt :P


**baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu