ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, July 30, 2013

check up ke 4 dan ke 5 & bebel sikit

da bsalin pun buat entry check up ke? saja je.. mn la tau ada yg nk buat rujukan :)

checkup ke 4- rm120
takde ubat. cuma buat scan dan jumpa prof azurah

checkup ke 5- rm200
takde ubat. cuma buat detail scan dan jumpa prof azurah. sama mcm checkup ke 4 tapi kenapa lg mahal? sebab masa ne prof azurah dah issue satu surat untuk book bilik bedah.prof booked thru pc dia.. pastu prof bagi satu surat kt saya untuk tujuan book wad etc etc...

-----------------------------------------------------------------

ok habis story checkup ye sebab next weeknya saya terus kena operate nak kuarkan baby.
semalam entah apa yang saya mamai... sy terbuang perahan susu dlm singki.. hadoiiiii.. org lain nk pam susu ko pun nk pam susu.. org lain simpan susu dlm peti ais... ko pulak campak dlm singki haiyaaaaaaa....

hri ne mak msk lauk pantang best sgt..lemak sawi n goreng ikan selar..sedapnyeee.... klau ada smbl ikn bilis lagi terangkat kiki..

baby ne shift dia kul 3am- 6.00am so klau bby tdo sy kena tdo sekali..ok bye.. slmt siang semua...zzzzzzz

5 comments:

Wan Afzan said...

akak penat sangat nihh.. sampai terbuang dah haa susu ,, hee

transformed housewife said...

nak tgk gambar baby baru.

Khai♥Rin : anies said...

Kalu bb bleh jerit ms akk buang susu tu,ttu dia menjerit sekuat2 nyer... :-)

Rizziela said...

sayangnyer terbuang susu perahan

icE said...

Hi nice blog!!..

jemputlah ke blog saya!!
Mak in Progress