ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, July 3, 2013

Dalam kebimbangan ada cerita gembira- Gelora Di Hati Ana Bakal Diulang Cetak Untuk Kali Kedua

Apa yang bimbang.. dah kalau mengandung mestilah risau kan nak bersalin dan keadaan bayi.. Bayi dalam perut manalah kita nampak ye tak? Dah keluar baru nampak.. Tapi saya nak melalui hari2 terakhir dengan tenang dan happy .. Tinggal berbaki kurang sebulan.. tah2 kurang seminggu.. Baru2 ne adalah beli barang2 baby kengkonon beli sikit2..amik ko..sekali pegi habis jugak dekat RM300.. Itu baru beli offline ye belum lagi yang online.. En Papa sampai membebel.. "eh mama korang ne ..ne anak no 3 bukan anak no satu..macam tak pernah beranak je" kiki.. Pastu saya beli milk storage yang 2 auns punya.. adalah dalam 6 botol.. en papa cakap lagi "eee.. kenitnya botol ne..mana kenyang anak saya kalau minum botol kenit macam ne" hadoiii sabar jelah.. haha..

Baru2 ne dapat pesanan dari editor.. yang buku Gelora Di Hati Ana : Novel Bersiri Ana Soleha  bakal dicetak untuk kali kedua.. Alhamdulilah.. happynya dengar.. Cetakan pertama tue 8000 naskah.. Macam tak caya je..ada ek pembeli sampai 8000 naskah.. Untuk yang baru bertatih2 menulis memang happyla mendengarnya.. Sengih2 panjang.. Agak2 baby dengar tak mama dia pun gembira dengar berita ne? Okla nanti kita menulis lagi ye.. Mama dah ada idea ne..

7 comments:

@lfidah @dim said...

ila,saya baru beli masa dpt gaji aritu..nanti update kat blog ye..:D

Kesuma Angsana said...

apapun jaga diri & moga dipermudahkan semuanyer

Ummu Madihah said...

Salam Ila,

Menantu Mak Aji dah bersalin, baby girl, 3.6kg awal pagi ni. Tunggu giliran awak pulah ya!

Tahniah buku diulang cetak lagi, sesuailah tu akan dapat imbuhan lagi, itulah namanya rezeki baby!

Khai♥Rin : anies said...

Sape yg happy sbnr nyer ni :-)

Mama Zharfan said...

congrats ila on ur book success :)

Airin Diana Anuar said...

Congrates dear!!

Jom join giveaway contest :
http://www.airinanuar.com/2013/07/giveaway.html

kinna said...

ila, saya baru beli buku "Papa, jom solat".. lom baca lg :)