ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, September 20, 2013

Won cash RM500! TQ Drypers Changes Worth Making!


Saya joint contest nie. Secara online je. Saya joint dah lama. Sebelum bersalin. Sebab contest ne sangat mudah tak perlu susah payah beli pop (proof of purchase) & pos bagai so saya joint lerrr.. Senang je kongsikan perubahan yang berlaku sejak anda mempunyai anak2.. Senangkan.. Tapi kekadang yang senang tuelah tak menang dan mungkin nak dijadikan cerita rezeki baby baru kot.. saya menang rasanya untuk minggu pertama kot...eh ke minggu kedua.. dah lupalah.. almaklum urat banyak putus bersalin ne

Kalau tak silap saya sepatutnya dapat hadiah barangan drypers worth RM500 tapi hadiah yang sampai adalah CASH RM500!! Alhamdulilah.. Memang tengah nak pakai cash banyak pun.. Syukur sangat.. JointtTanpa modal & dapat cash.. Rezeki baby Adlan Khairy

6 comments:

Masya said...

wahh bestnya menang cash.. tahniah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Ila.. kalau menang cash ni boleh beli barangan lain kan :D

Liza Yati said...

Wow bestnya.. tahniah

Mama Zharfan said...

congrats mama & baby ;)

transformed housewife said...

tahniah. mmg rezeki babyla tu.

Lin Azlina said...

tahniah..sy pun lebih suka menang cash....rezeki baby erk...