ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, October 22, 2013

Lampu dari Lightcraft & Impiana Magzine

Inilah rupanya lampu yang saya menang tue. Dah lama en papa amik tapi terperap dalam stor. SA kat LC tue cakap boleh jadi lampu luar. Lampu luar dah ada laaa.. so saya transform jadi lampu tidurlah.. warna lampu nie biru okla bolehla jd lampu tidur.

Tapi macam tak sesuwei je dengan harga yang rm450 tue. En papa kata banyak lagi kat situ yang harga dalam range tue yg lawa2... tapi dah biasa.. organizer biasanya akan markup nilai hadiah diorang walau sebenarnya maybe tak seperti yang diwar2kan.. lagikan nilai barang kemas yang one of my comper friend menang yg kununya puluh2 K tapi bila dapat alahai... sian betul.. nak menang dahla susah..nk pk slogan bagai etc etc bila dah menang nilainya memang grrrrrr... so kalau setakat lampu dibandingkan dgn barang kemas tue..i redo jela sbb dpt barang baru hikhik

P/s: menang cash jugak yg bestkan teman2 comperku? Ohhh i pencen contest sehingga waktu yg sesuai sebab baby i "manja"  ;)

5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

siap beroda tu...

norhidana miswan said...

cantik lampu nih... ala2 romantik gitu

Mama Zharfan said...

nampak mcm tak sampai harga RM450...tak perlah..sbb hadiah kan :)

JunAina said...

Rasa macam tertipu pulak eh...tapi apa nak kata depa yg tentukan semuanya.

Gieyana said...

Nice beb..:)