ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, October 26, 2013

Secara rasmi saya surirumah sepenuh masa.. for 6 month

Salam, entri di pagi hari.. ketika entry mula ditype jam tunjukan  4.23.. ohhh cantik jugak no tue ye.. 2,3,4.. cuma susunan no je bersepah..mcm tuela hidup kita.. kita susun kononya itula paling cantik dan sempurna sedangkan susunan DIA lebih sempurna utk masa depan dan selamanya...

Alhamdulilah hari ini saya mendapat surat rasmi yang mengesahkan cuti separuh gaji saya diluluskan..sehingga April 2014. Fuhhhhh... lama tue.. tapi utk seorg ibu yg sgt mencintai anaknya 6 bulan terlalu sekejap.. love u khairy.. apa yg berlaku kini akan jd satu sejarah dlm diary hidup mama.. satu rekod dlm fail peribadi kt opis.. sekian2 tarikh puan ila bercuti separuh gaji utk menjaga anak.. one day bila semua nie berlalu ia tetap terpahat dlm hati, dlm hidup kami dan mereka yg hampir dgn kami..

Lepas nie panggil saya ila surirumah..bukan lisa surihani.. ada kaitan ke? ;)

Thanks Allah for the such beautiful diary... there must have some "hidden agenda" for me.. who knows? Tima kasih anak mama khairy hadir utk jd "malaikat kecil"  pada mama yg serba kekurangan..

P/s: arief da mula suarakan kejelousan.. mama asik peluk adik je.. tak peluk abg pun ;)

9 comments:

EZAN IDMA said...

kenapa cuti kak?

eim said...

Selamat bercuti ila surirumah haha ...bestnye cutiiiiiii lama...

transformed housewife said...

selamat bercuti. hehe sebenarnya bila jaga anak2 mana ada cuti pun.

ibuayu said...

Sesuatu yg berlaku sememangnya ada hikmah yang kita tahu..terus terang akak pun tak pasti apa yg telah berlaku hingga ila bercuti sebegitu lama...mungkin belum masanya utk share cerita..apa2 pun buat yg terbaik utk anak dan keluarga

Mama Zharfan said...

besh tu jd lisa surirumah oppps hheheeh

kinna said...

suka sbb dpt take care of the little khairy sebaik mungkin dan suka jugak sebab takyah pening rushing pagi2,kan? take care ila..jaga khairy, jaga husband dan jaga badan, tau!

Rizziela said...

apa agaknyer agenda tersembunyi tu yer

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

samela kita..saya baru bercuti 5 bulan...sekarang jadi suri rumah..:)hehehhe..^_^

Khai♥Rin : anies said...

Nama je surirumah tp tangan bekerja nonstop kn? :)