ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, October 31, 2013

Sendawa di malam hari


Salam kawan2
Selamat malam eh dah pagi sebenarnya
Kalau ada baby tenit biasalah overtime selalu tapi takde pulak org byr ot hihi
Dah biasa dalam kul 12tgh mlm khairy akn tdo
Mcm tdo2 ayam .. setengah jam pastu dia aknbangun..kerahan tenaga suruh mak dia bukak mata
Sebab dah tau baik jgn tdo dulu

Tue ha..sampai terlipat2 kaki mak dia
Dahle nk sendawa pun lma
Mau setengah jam
Sabor jelah

Dulu sy tak pandai sendawakan anak posisi gini
Gigih sangkut anak kt bahu nk bagi sendawa sampai senget bahu n skit belakang
Dengan khairy baru pandai sendawakan baby mcm nie

Khairy tdo tepi saya. Tue suar pink mak dia haha
Sekarang mlm2 khairy dah blh tdo kt tilam..tak pyh buai.. alhamdulilah 
Dua tiga menjak nie lepas je isyak dia buat perangai..melalak..gelisah lain mcm
Bagi semua pun dia reject
Tau apa dia nak?
AIRCOND!!
Umah sy nie master bedroom je ada aircond
Bawak naik atas terus mood dia baik
Senyum & ketawa2
Haiii bertuah betul anak nie
Siang boleh pulak duduk kt bawah..bukak kipas je..
Yela siang dia tau mak dia banyak nk buat keja kt bwh..msk, sidai kain, angkat kain,vakum,mandikan abg bla bla bla so dia takle merengek nak tdo kt ats..tak mo susahkan mak dia

Tapi malam dia buat hal nk naik ats cepat2 supaya mak pun dapat rehat cepat.klau dok bawah ada je keja mak nak buatkan?

Kesimpulannya ..Khairy anak yg baik sesuai dgn namanya.
AMINN

6 comments:

Allene said...

lebatnya rambut khairy

Mama Zharfan said...

:) beshnya ada baby kecik :)

kinna said...

insyaAllah..semoga khairy jadi anak yg soleh je..
p/s: husband sy pon nama khairy, alhamdulillah baik orangnye :))

norhidana miswan said...

sama lah ila, dana pun tau sendawakan aiyan kt bahu je heheheh....

geram nengok rambut khiry yg kenting tebal tuh...

Liza Yati said...

Liza pun Ai nak sendawakan camtuh. Kena belajar utk next baby ni. Hehe..

transformed housewife said...

mcm Husna jugak, nak tidur dlm aircond baru tidur nyenyak sikit.