ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, October 20, 2013

Siapa nak joint blogger event.. Add & follow Bro Framestone..

Sebenarnya dah lama nak buat entry nie tapi mcm2 hal.. straight to the point je lah ye.. kalau kwn2 mmg minat nk joint event blogger bolehla add cik abang nie. Selalu cik abang nie war2kan dalam fb kalau ada event yang memerlukan blogger..

Camana sy kenal? Saya ada joint projek 100 blogger dengan dia.. tapi make sure korang komitmen ye.kalau blh datang baru bagi nama kat dia..kalau tak boleh datang event yang mamat nie handle jgn gatal2 bagi nama nak joint.. kena sembur tak tau yee.. sori xdpt nk link blog mamat nie/ fb sbb buat entry guna hp.. ala search je Broframestone kt goggle tue..

P/s: mamat ne penah tlg saya dapatkan bayaran advertorial yg saya tunggu lebih 5 bulan ( tak ingat bape bulan 7/8 bulan kot). Mengadu je dgn mamat nie kurang sebulan dapat duit tue hihi..

5 comments:

Mama Zharfan said...

full time blogger tu!! mesti incomenya sgt stable and steady every month hasil blogging/advertorial

Bro Framestone said...

Gila la.. blog pasal UMNO tue he..23x

AyuArjuna BiGoshh said...

gila lah psl umno, buahahahahahah

Liza Yati said...

Sayangnya.. liza xdak fb. Sadiss.

Liza Yati said...

Sayangnya.. liza xdak fb. Sadiss.