ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, December 3, 2013

Bukan cash bukan gajet tapi consider as Big Winning. TQ OREO!!

 
ini citer lama dah berbulan tapi tak letak pun dalam belog. so kali nie saya letak as a note. nanti one day saya buat full story ek.
 
 
 
 
 
contest nie saya sertai melalui surat khabar. takde kena beli POP pun. hantar entry melalui emel je. slogan based. tak sangka lor pulak menang. nama en papa. alhamdulilah.merasa jugak outdoor photoshoot yang worth RM1500.. kata penganjurnya OREO. lum penah lagi saya & family merasa buat PS yang berbayor. setakat mama snap gbr  arief..arief snap gambar  mama pernahla haha.. mulanya saya memang takde mood nak ber PS bagai due to khairy condition.. tapi inilah gambar kenangan anak beranak.. kami buat awal pagi masa tak ramai orang & tempatnya adalah udara yang nyaman.. bagus untuk khairy hirup udara segar.. sihat sikit merasa udara luar agaknya... .lagipun saya pernah dengar & baca cahaya waktu duha adalah bagus untuk kesihatan....khairy sikit pun tak menangis malah nampak dia selesa.. sekali je nangis sebab nak susu..alhamdulilah..

letak dulu gambar gedik dua beradik nielah ye..  
kakak janganlah peluk2 arief nie dah besar tau tak..
 

dah selamat masuk dalam perut...
 
nantikan full entry..
 

4 comments:

Mama Zharfan said...

congrats ila :)

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah Ila dpt berphoto-shoot.

AyuArjuna BiGoshh said...

grats ila

anak Wan Salleh said...

tahniah Ila.. nanti nak tengok jugak hasil photoshoot