ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, December 30, 2013

Khairy & his favorite doctor


Ada yang bertanya di entry tentang khairy..siapa doktor khairy? 

Nampak nama tue? Rupa mcm arab..mcm hindustan.. nampak tegas..tapi baik orangnya.. masa khairy kat wad lawat khairy tak kira masa..pernah magrib2  pun doktor nie dtg tengok khairy..dengarnya doktor nie mengajar bakal2 doktor jugak..

Doktor nie sangat baik.. bukan sahaja dari segi merawat khairy tapi membantu kami juga dari segi kos rawatan. Mak cakap.. doakanlah doktor nie dalam setiap kali solat. Nak memberi sesuatu pada doktor nie for sure dia punya lebih dari kami.. sejak mak nasihatkan macam tue dalam setiap kali solat..saya tak lupa doakan supaya doktor bilkish sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah..

 baru2 nie ada apoiment khairy lagi..dengan jujurnya saya mengaku saya bg khairy ubat sekali shj sehari kebelakangan nie.. sepatutnya 3x sehari..ubat yg khairy mkn nie ada effect mata kalau mkn lama2.. ibu mana yg tak risau.. nk ubatkan anggota  lain tapi effect pulak pada anggota yg lain :( 

Alhamdulilah bila di akhir rawatan doktor setuju kurangkan dos ubat khairy..hanya makan sehari sekali sahaja..syukur sangat..doktor cakap ada improvement..sebab tue boleh kurangkan dos..alhamdulilah..syukur sangat.
.
Doc pun dah set date utk khairy masuk wad lagi sekali dlm pertengahan januari 2014. Untuk pantau lebih lanjut.bila masuk wad bolehla guna mesin2 yg lebih accurate. Kita masuk wad lagi ye khairy..moga ada berita baik utk khairy..


Nie gbr fresh from oven.bergelimpangan anak2 comelku. Dah 3 ank saya.setiap anak menyimpan 1000 kisah dan kenangan. Anak2 nie anugerah yang tak ternilai. Ada masa dimanja..ada masa dimarah.. budak kecik..akal belum ada sepenuhnya..yang tau nak main je.. lebih2 arief.. bergaduh..berebut.. tapi bila malam tido sama2.. sekarang khairy pulak jadi rebutan amana&arief..  semoga anak2 sentiasa dlm lindungan Allah.



3 comments:

Mama Zharfan said...

anugerah terindah

norhidana miswan said...

alhamdulillah khairy dpt doc yg terbaik... ila, kalu tak jd keberatan dana teringin sgt nk tau apa masalah khairy...
tp dana faham kalu ila tak nk cite...mungkin ia terlalu peribadi...dana paham

apa pun dana doakan yg terbaik utk khairy, moga khairy ttp jd bby yg kuat n sihat

Anonymous said...

Salam...
Baru terbaca blog u...
for your imformation Prof.anak u sama dgn kes anak i..

-wani-