ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, December 25, 2013

Mengimbau kenangan

Haiii rindu kengkawan.lama rasa tak hapdet.paling geram internet kong.dahla ada urgency nk kena buat. Penyelamat saya mcm biasa..my adik bongsu punya internet pun ke laut..waaa help me..i ada keroje penting nie.. "dik please suruh pian call umobile ye..apasal umobile pian(adik ipar i) asik "terminated" je? Oh mcm biasa entry ini ditaja oleh s3 bukan lappy ye.. 

Nie kt jabatan pertanian..kt area upm.i kan student upm.dahla student upm.memang besar Kat belakang upm.kat serdang lalalala.. dulu2  kalau pegi kelas member baik si tini datang jemput kat rumah dengan besi buruk aka motor kapcai.. pastu i pulak melepak tidur bilik dia.pastu bila tak balik2 mak call suruh balik makan..hihi.haii syoknye jadi anak emak disayangi sangatttt.. si tini pulak mak dia jauh nun kat kedah..tumpang manja dgn mak i..tak pasal2 jadi anak angkat mak..  

nie pun area jabatan pertanian jugak..Nape datang jabatan pertanian? Ada customer order ekstrak kacip fatimah(EKF). Nasib bawak lebih.dia beli 2 botol sekaligus.kalau baca blog nie..tq ye CIK R sebab sudi beli dgn saya.. harapnya dapat membantu masalah PCOS..PCOS tue apa? masalah melibatkan hormon.. Nanti sy carik full info kat blog dr zubaidi ek.. Saya tepek sini..EKF insya allah dapat membantu..

Masa tunggu CIK R sempat lagi sekodeng dua mamat nie tangkap ikan.. nampak tak tue.ikut hati nak je menyibuk tapi takut..saya suka tgok org memancing walau tak pernah memancing..memang area upm nie ramai org memancing kt longkang2 tue..banyak pulak ikan..tak habis2 dari dulu..kiki..

Nie adik bongsu homei2 tue yg belikan.senang nak pos EKF. kalau tidak sy pos guna sampul surat..adik saya cakap buang masa. Lagi mudah beli siap2 mcm nie..pos laju rm6+siap ada sampul. Betul jugak.tq dik beli utk akak.. akak kan payah nk keluar.. dapat COD kat upm tue pun sebab en papa cuti..

semalam memang operasi EKF.pos dua botol.satu ke kelantan.satu ke petaling jaya(PJ). mak yg tolong poskan sebab kebetulan mak nak pegi pejabat pos.. paling best customer PJ cakap dia order kat saya sebab saya sorang je yang ada buat  personal  review tentang EKF. yela saya guna dulu .ada perubahan pd diri sendiri baru boleh jual & baru boleh buat review.. saya tengah berkira2 nak buat review tentang masalah sebenar saya..mcm segan tapi..hurmmm..nanti saya fikir balik ye.. kalau tak buat review orang tak tau. Sedangkan itulah masalah sebenar yg membuatkan saya telan EKF.. then saya COD 2 botol ke upm dan hari nie sebotol COD kat kajang. alhamdulilah tanpa promote besar2an pun dah ramai yg order.. cepat order sebelum stok kat saya nie habis..tinggal beberapa botol je lagi..

Hari nie saya dapat info dari salah seorang customer.EKF membantu mengecutkan cyst kat payudara.info nie dr blog dr zubaidi. saya pun tak perasan tentang info nie..ingatkan EKF cuma untuk merawat bahagian rahim,hormon dan peranakan sahaja..saya pun  ingat cyst cuma refer pada bahagian rahim je.. customer tue cakap ada perubahan lepas mkn sebotol.kalau boleh customer tue nk elak dari operate.. kalau saya pun nk elak dr operate.. cuba alternatif lain dulu.. nanti saya tepek info EKF membantu merawat t PCOS dan cyst payudara..nanti saya korek blog dr zubaidi atau FB EKF ye ;)

Oh nanti kalau customer izinkan ..sy akan share wasap mereka tentang feedback selepas mkn EKF ye. Saya printscreen/snapscreen as proof ;) 


 
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
 Kalau berminat untuk mencuba Ekstrak Kacip Fatimah keluaran UTM:
ILA-0173201998 (msg/wasap/call)




2 comments:

Rizziela said...

husband sy pun belikan sampul plastik tu utk postage.. hihi..sy pun guna sampul surat ajer utk pos barang2 :D

Rosmadi Shakri said...

pernah beli 2-3 kali nak post barang,,,
alih2 ilang tak tau pegi mana :(