ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, January 30, 2014

Alhamdulilah

Salam kengkawan..lama rasanya tak update blog .rindu nak update.. sy sebenarnya dlm tempoh berpantang..pantang sebab jari2 saya kebas hampir sebulan.. kawan2 boleh try goggle jari2 kebas.. bahaya woo..sy da jumpa doc..ubat dah habis tapi tak baik2.. doc cakap klau tak baik akan suntik cecair kat tangan supaya saluran darah kembang so darah boleh jalan lancar..kalau tak baik jugak kena operate..huwaaaaa.... 

Mak siap urut tangan saya banyak kali..kurang sikit..sibuk mak suruh panggil acik teh..tukang urut setiap kali bersalin..masalahnya acik teh pergi polland! Kerlassss jah.. acik mengurut pun g polland.. i tgok kat peta dunia jelah ye..hihi.. acik teh tue ank dia doktor so maybe anak dia bwk jenjalan kot..ehhh mcm korang kenal acik teh kiki..

Sy dah ckp dgn en papa nak jumpa balik doc ortopedik saya kt kpj kajang..doc mazlan.. doc tulang belakang saya..kalau tak baik jugak saya nak mintak opinion dia..sama ada buat physio ..mkn ubat..bedah ke..tak mo bedah takut..so sebab tue saya kurangkan fb n blog..buat keja rumah pun cuba kurang kan..cuba jee tapi tak berjaya pun haha..da nama isteri n ibu... lagila khairy saya yg uruskan....caner nak kurangkan wat keja umah..en papa da risaula tue . Suruh pggil on call helper aka kak mar aka pembantu kepercayaan mak saya utk kemas umah..tau takutttttttttt..kihkih..

Tapi hari nie sy menaip dgn cepat dan seringkas2nya utk kongsi kegembiraan bila stok ekstrak kacip fatimah (EKF) saya untuk kali ke 2 dah tiba.. stok pertama yg 20 botol habis licin..alhamdulilah... tak sia2 usaha sy sampai kebas2 jari kiki.. yg sebenarnya EKF tue produk yg bagus dan insya allah selamat digunakan ..ia disyorkan doc perubatan http://drzubaidi.com/blog dan dikeluarkan oleh UTM.. ada halal jakim bagai.. so jangan risau..ia bukan bertujuan komersial semata2.. yang pastinya saya pun dah makan..saya lum buat detail testimoni saya... jari sakit caner nak buat.. lagipun maslah saya tue kewanitaaannnnnn sangat..kena pikir ayat yang sesuai..so kalau kawan2 nk try atau nak tanya apa2 just wasap/msg/call.. umur da masuk 3 series kenalah mkn supplement kalau tidak hurmmn.. menjaga kesihatan diri adalah amanah Allah untuk kita.. so mknlah supplement yg sesuai dan myelesaikan masalah anda ye.. bye..jari dah mencucuk2...



Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI


Berminat untuk mencuba Ekstrak Kacip Fatimah keluaran UTM? 
Contact ILA-0173201998 (msg/wasap/call)

 

4 comments:

Aishah Megahasz said...

Ila ada masalah tangan kebas ni dari masa mengandung ke? Uish.....akak ni memang ada masalah tangan kebas masa mengandung. Yang dulu-dulu hilang dalam seminggu lepas bersalin. Yang sekarang ni, kebasnya lagi kuat. Takut tak hilang lepas bersalin. Kalau tak hilang kira ada masalah serius akak baca bila google. Huwaaa...risau gak ni, maklumlah dah tua.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga cepat sembuh Ila... selamat bercuti... rehat secukupnya ye

Kyla Pearlisha said...

Salam perkenalan ye kak.Semoga cepat sembuh dan kembali berblog spt biasa.Btw ddah follow ye :P

Adyshariz said...

kawan sy pon ada masalah jari kebas..
doc pon ada bg saranan mcm tu jgk.. moga cepat sembuh k