ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, January 21, 2014

Hadiah pertama untuk 2014! TQ Anjung Seri, TQ Ain Furnishing

 Salam kawan-kawan.. Rujuk entri nie ye.. 

Yang di tungu dah tiba..Alhamdulilah
TQ pada semua staff Ain Furnising yang baik-baik.. Saya yang call untuk ambil hadiah.. tapi bila ambil en papa je yang pergi sebab kang kalau saya pegi..anak2 pun nak ikut jugak.. mana muat keta comel kami tue.. 

 Siap berbalut..yela takut rosak..

 Siap tulis nama saya lagi atas tue.. Ain Furnising menaja pemenang2 surat pembaca di Anjung Seri.Kawan contest saya pun ada yang dapat..Tapi otoman  yang kawan saya menang tue lain sikit rupa ottomannye..


                                                                 Comel tak?
Walaupun ottoman nie diberi percuma kerana hadiah contest tetapi berkualiti. Kemas
. Umpama beli..maksudnya Ain Furnishing memang menjaga kualiti produk mereka sama ada utk jualan atau tujuan penajaan hadiah..memang sy puas hati dengan hadiah comel nie..berbaloi perah idea buat karangan.. sy pernah dapat hadiah dari organizer yang kununnya worth sekian sekian..tp nilainya? mmmmm..mendukacitakan..nak taja hadiah sila taja dgn ikhlas mcm Ain Furnishing nie ye...


masa saya wasap gambar nie kat group adikberadik kitaorang.. adik ke 3 saya boleh tanya ..biskut ke tue? Adehhh sabar jelah.. ada rupa biskut ke? Mesti lapar tahap gaban..ottoman boleh jadi biskut? Kiki..


5 comments:

Mama Zharfan said...

comel jer :)

Mohd Roshaidi said...

bestnya ila...pakdee nak send jugak la surat pembaca kat anjung seri...tahniah ila...terbaik nih... :)

Khai♥Rin : anies said...

kena 'cari partner' utk ottoman ni kak ;-)

Allene said...

bestnya... murah rezeki...

besar cmni dorangboleh ingt biskut?? adodododoi....

Nazayiena Ayiena said...

Bestnya bila hadiah contest dah sampai....Tahniah Ila.

Share It