ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, February 27, 2014

Bila Ustazah Norhafizah Musa : Tiga Ustazah (Astro Oasis) berbicara tentang Ekstrak Kacip Fatimah (EKF)

Seorang customer bagitau saya yang customer tue berminat nak cuba Ekstrak Kacip Fatimah (EKF) buat kali pertama kerana Ustazah Norhafizah ada ceritakan dalam ceramah ustazah tersebut. Setahu saya Ustazah Norhafizah hanya satu..yang kat TV9 dalam rancangan Tiga Ustazah tue.. Tapi saya diamkan je.. Tak lama lepas tue ada sorang lagi customer bagitau.. Iskkkk nie tak boleh jadi ni.. Nak kena jugak carik sumbernya. Dan baiknya customer tue siap bagi link youtube lagi.. Link kat youtube: http://www.youtube.com/watch?v=uOHjEDCBbxM






Kalau korang dapat bukak youtube tue ustazah tue start cerita tentang EKF bermula dari minit 9.58 sampai habis..  Antara point dalam ceramah ustazah yang berkaitan dengan EKF ialah :
  • UTM keluarkan 2 juta untuk buat research tentang Ekstrak Kacip Fatimah
  • Nama kacip fatimah itu sahaja telah dsandarkan pada nama Saidatina Fatimah yang sihat dan kuat semangatnya.
  • Kacip Fatimah sangat sukar dijumpai. Bukan semua yang dikatakan kacip fatimah itu adalah kacip fatimah yang asli.
  • Allah cipta kacip fatimah itu memang untuk memenuhi keperluan wanita untuk menjaga kekuatan tubuh, kecergasan, lambat tua, sakit tulang dan khusus untuk sistem keperempuanan.
  • Ustazah makan satu biji sehari dan jadi "incredible hulk"! Bertenaga, kuat dan asik nak buat macam2 kerja!
  • Pengeluarannya sangat eksklusif dan terhad kerana UTM hanya mengeluarkan kacip fatimah yang asli tanpa campuran bahan lain.


  
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
 Kalau berminat untuk mencuba Ekstrak Kacip Fatimah keluaran UTM:
ILA-0173201998 (msg/wasap/call)

1 comment:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Suka dengar ceramah Ustazah Nohafizah Musa ni.. lembut jer bila bercakap..