ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, February 9, 2014

Lawak Ker Der Amirul Arief

Lama dah tak snap gambar arief
Nie gambar arief yang paling latest!
Dah besarkan? Dah macam anak bujang.
Tapi nie spesis anak bujang manja
Masa nie saya bawak arief teman saya COD ekstrak kacip fatimah (EKF) kat putrajaya. So singgah alamanda.sekejap je singgah kurang sejam. Pastu berkejar pegi UPM pulak untuk COD EKF. Khairy? Saya letak kejap umah mak.saya tidurkan dulu.saya yang jaga khairy dari baby so saya boleh anggarkan waktu tidor khairy.berapa lama khairy tdo.. saya akan buat secepat n sepantas2nya semua kerja :)

Tapi tak boleh bawak selalu si arief nie. baru sekali ikut dah pandai cakap "arief nak ikut mama business.arief tak mo pg tadika" agaknya macam tuelah anak2 cina dilatih berbusinesskan? Dari kecil dah tgok parents berjual-beli so mereka pun minat ke arah itu. Tapi arief pg tadika dulu ye nak. ABC pun lum lulus lagi ..jangan sebut nak ponteng tadika..

Haaa..nie lawak ke der episod 1. Korang bacalah ye..sampaikan blogger glamer nie pun amik citer Khairy masuk fb dia..muahaha.
.
Episod kedua paling tak boleh menahan gelak.. pandai pulak beli jiwa mama dia..aikk arief nie paham ke mama dia jeles? Mama bukan jeles tapi curios je... kemain lagi kamu bagi semua barang kat budak pompuan yg kamu kata comel tue.. kalau amana amik barang dia bukan main pertahankan..siap bergafuh..menangis macam kena cubit supaya mama menangkan dia... lawak ke der betullah.. 


3 comments:

Syazana Zainn said...

alahai comel manjanya muka arief :D

Liza Yati said...

Wakakakaak. Arief dh makin menjadik nampaknya. Hahaha. Nanti besar, kalau buat perangai kasanova, mama kawinkan arief cepat2. Haha.

Khai♥Rin : anies said...

hamboiiii kemain yek arief... ;-)