ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, June 25, 2014

Shooting @Karangkraf utk PaMa Magzine

Punyala blur gambar tapi taruk jelah ye.. kang lupa pulak.. Masa nie ada shooting untuk Magzine PaMa..  TQ untuk Kak Ezna.. Kak Ezna yang jadi "telangkai" Korang tau ke telangkai tue apa? Alah macam "orang tengah" untuk yang belum bertemu jodoh.. Tapi Kak Ez jadi "telangkai" untuk cari blogger haha... Oh shooting tue untuk ruangan Chitchat Mama.. Adalah dalam 2/3 muka surat kalau refer dari PaMA Jun.. Masa tue Ben  Ashari yang ada dalam ruangan tue.. Ben Ashaari ialah 2/3 muka.. Takkan mama Amana pun 2/3 muka haha... Eh sejak bila Ben Ashari jadi "mama"? Haha.. Korang kenal ke tak Ben Ashari nie.. Takkan tak kenal.. Siapa dia ek? Cer try tanya pakcik Goggle...

Sepatutnya ada 3 mummy yang datang.. Tetiba last minute ada sorang tak jadi datang.. So tinggal dua je.. Bertabahla menengok gambar saya yang tak fotogenik tue dalam PaMa September 2014 ye.. Haha.. Dahla topik dia ehem ehem ..haha.. lain kali bagi topik lain ye.. tapi memang pernah ada yang tanya "caner ila rancang anak?" hadoiiii ...


5 comments:

Mama Zharfan said...

glam tu heheh

Allene said...

wah... glamor akak... ihhiih... tahniah

safurara said...

bestnya! tahniah!

Zuraida Rahim said...

Syoknya masuk magazine

Cik Ecah said...

masuk magazine popular yea...
hehe bestnyaaa