ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, August 29, 2014

Adlan Khairy @ HUKMS again & again & again.....

salam kawan2 mama. sorilah ye dapat tgok belakang comel khairy je.. sekarang tiap2 hari mama bukak video alif ba ta.. kadang2 kat pejabat pos mama bukak video alif ba ta nie... khairy  nak citer story terbaru khairy jumpa doc kesayangan khairy..Prof Bilikis..

kalau kat HUKMSC tiap2 kali datang Khairy register dulu..lepas tue timbang berat kat bilik ibu&anak.. macam biasa kalau appoiment dgn Prof Bil akan mula petaang.. takde appoiment pagi ye.. So bila sampai HUKMSC macam dah nak tutup je.. tinggal nurse 2/3 kerat je hihi.. bagus!! Aman Khairy nak buat HUKMSC nie macam rumah Khairy haha
Mama keluarkan Khairy cepat!! Khairy nak ronda satu HUKMSC nie

 dah frustle tue.. nie kat bilik ibu& anak.. kena timbang berat.. masa nie tunggu nurse..

haha.. baru letak kat tempat penimbang dah melalak.nurse takde lagi masa nie

letak gambar nie kat FB.. then kak ezna(member comper&blog) bagi comment ..macam ketawa je tak macam nangis pun.. jawapan mama khairy "khairy mcm mama dia, walau sakit mampu senyum..." 


 Arief ikut tapi Amana pegi sekolah. Arief sempat abis tadika

 muka happy sebab kat rumah takde benda2 nie

 khusyuknye .. sampai lupa mama dia haha.
 tunggulah kejap lagi camana melalak jumpa doc kesayangan dia..

Progress Khairy setakat nie menggembirakan doktor. Berat pun naik ke 8.5kg.  Berak makan minum semua ok.. Dah tatih2 nak jalan.. Doc cakap okey perkembangan tue.. Kali nie bil dalam130++ sebab injection setahun je.. Ingatkan pnuemococol lagi.. Doc cakap next appoiment baru penumococol.. Untuk masalah jantung khairy pulak lepas habis semua imunisasi Khairy akan dimasukan ke wad sebagai outpatient. Doc nak amik rhytm jantung Khairy. Rasanya nak hantar ke IJN lagi untuk mintak opinion IJN macam sebelum nie. Masa amik rhytm nie Khairy kena tidor sebab nak pakai mesin tue..Kalau Khairy tak tido Khairy kena makan ubat tido.. Huwaaaa mama pun tak pernah makan ubat tido.. Tapi sebab under doktor observation takpela.. Untuk kesihatan Khairy jugak..  Kalau masih bermasalah Khairy perlu teruskan treatment.. Mama sentiasa doakan yang terbaik untuk Adlan Khairy.. Si Bayi Magic Mama..







3 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

khairy ank yang baik, satu hr pasti membanggakan ibu :)

Norzuryati Mohamad Basir said...

moga adik khairy cepat sembuh...amiinn..
Jemput ke blig saya http://norzuryati.blogspot.com

Anonymous said...

moga adik khairy cepat sembuh..amiinn..
jemput ke blog saya http://norzuryati.blogspot.com