ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, September 4, 2014

Shopping RM400 FOC di LAZADA! Alhamdulilah :)

Assalamualaikum

Santai sungguh hari ni sebabnya tak rushing ke mana2.. Semalam dan sebelumnya (Selasa & Rabu) memang rushing ke sana sini.. Apa lagi mengeposlah..Jadual mengepos saya isnin rabu jumaat tapi isninkan cuti..so selasa saya tetap mengepos sebab ada customer yg dah bayar dari sabtu lagi.. hati customer kenalah jagakan? tak sanggup nak biar customer tunggu dari sabtu-rabu.. gerenti sampai khamis/jumaat. alahai...lama sangat menunggunya..  ada customer yang transfer payment malam selasa & pagi rabu untuk pengeposan rabu jugak.. so  pegiiii lagi pejabat pos .. 2 hari berturut2 pegi pejabat pos.. dan ada juga yang nak COD..rushing sana sini .. belum lagi uruskan anak2 & urusan rumahtangga.. tapi berbaloilah..alhamdulilah rezeki anak2..


Ok meh kita sambung citer yang saya menang voucer LAZADA tue.. mesti nak tau saya beli apakan? mari skodeng ramai2.. haha.. sukanye.. habiskan RM400 sesuka hati.. ada geng2 comper menang 1K voucer  tak taula caner .. yabedabedu..

 kotak pertama yang sampai.
 5pek DL 1kg, 2 pek DL 650g, 1 pek DL 350g, 2 set color bola kampung(24btg)

 Kotak kedua yang samapai
5 pek DL 1kg, 1 pek DL 650 kg, 1 pensil box bola kampung

 Bos kecik tengah audit color pensil yang sampai hikhik

 Barisan bekalan stok susu Khairy. Mungkin tahan 4/5 bulan kot
korang kiralah bape pek ye

Saya simpan kat bilik ni sederet dengan hadiah Huggies hari tue.. Alhamdulilah dah tak payah pikir stok pampes & susu Khairy utk 4/5 bulan.. sebenarnya ada barang dari LAZADA yang saya tak dapat.. saya tunggu2 dan akhirnya emel tanya 2 item lagi yang tak dapat.. bagus betul service LAZADA nie.. terus diorang call mintak maaf & bagi emel utk sejukkan hati.. nanti saya share emel tue ye..


6 comments:

Red Linda said...

wahhh~ dengan RM 400 je boleh beli byk brg utk anak kan...:-)

Mama Zharfan said...

murah rezeki khairy ;)

Norhasniza Khalid said...

wah... banyaknya soppping tuu..

Mohd Azfar said...

anak kita minum susu yg sama.., byk sgt tu,.meh pas sket.. =)

Mohd Azfar said...

anak kita minum susu yg sama.., byk sgt tu,.meh pas sket.. =)

Liza Yati said...

bestnya dpt shopping free!!!! Murah rezeki anak2 Ila.