ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, October 17, 2014

BANJER SATU GAMBAR KHAIRY PLEASEEEE

haha
selamat malam semua
dah ngantuk sangat nie
dari tadi dok scan produk2 terkini kat KOKOADIK BLOGSHOP.. 
BLOGSHOP BUKAN BLOGSPOT TAU!! 
LIKELAH RAMAI2.. SAMPAI ATI TAK SOKONG I..
yang selalu add FB personal mak Khairy tue
apa kata add FB Business Mama Khairy
Tak payah tunggu approved pun tau...
gerenti dah jadi FRIEND terus!
 

korang boleh tengok segala mak nenek produk-produk baru UTM kat sini
ada masa nanti saya citer satu2 tentang produk2 tue ye..
Minsyam punya lum sempat lagi nak can bagai
ada jugak guna beli scanner nie kiki
ingatkan guna untuk contest rupanya guna untuk online business
mata dah panda nie
tengokla gambar Khairy tue dulu ek
entah bila nak siapkan entry Legoland
Jangan perap sudahhhhh



2 comments:

Merlyn Hasshim said...

sudah like :)

Mama Zharfan said...

moga ila sukses dlm bisnes..amiin