ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, December 18, 2014

Ber"selfie" dengan Ienovo S860

Salam semuaaaa
haiiiii Dan lama kan saya tak menepek Kat blog sendiri.. sebabnya HP "canggih" tak ada camera Depan. lama gak bertahan dgn HP Sony Tue..dgn hp Sony tuela sy berbussiness :) but now I kenot tahan lagi....so mohla kita membeli hp baru... tapiiiii sy simpan HP lama lagi sebab dalam Tue banyak nota2 ekf... byk detail customers.. HP APA sy beli?

HP nie sy beli kt outlet Ienovo bukan kt stall yg jual mcm2 Jenis HP.harga rm899 je. gatal tambah screen protector kaca. add lg rm70...  nk beli Samsung mahal benorrrr.. lgpun Dah pernah pkai Samsung s3.. testla yang lain pulak

hihi... selfie jangan tak selfie
gambar nie otw nak pg spa.. free from makeup... tak kosa nak makeup.. nanti kena facial gak... tanggal semua makeup.. bazir je hihi....saya ada assigment kat spa as blogger. anak2 tinggal kejap kat mak. amana pun dah blh harap jaga adik-adik. 

nantikan entry spa ye sebab ada voucer menarik khas utk readers kokoadik.blogspot.com

stay tuneeeee!!!

3 comments:

Sura Mohd said...

bestnya beli tepon baru..cantik gambarnya..tuannya pon comeyy..:)

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...TQ :)

AMIIZAA said...

yeah HP baru:)
cutenya dia:)