ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, December 16, 2014

nak bagi kudap-kudapan apa?

saya memang tak reti Buat dessert. senang aje ye?OK nanti one day try Buat dessert... iyolahhhh... cuti  Sekolah nie rasa kesian Kat budak2.. takkan nak makan nasi je. smlm lepas cod ekstrak kacip Fatimah-utm terus beli benda2 nie..

tamak betul beli eskrim sampai dua. anak ramaikan? kalau korang nak beli biskut eskrim memang suggest beli jenama king. biskutnya rangup 

Anak2 saya tahu Mak diorang tak reti Buat Kek biskut .. diorang mengerti dan terima dengan hati terbuka haha... janji mak carik gantinya. tapi teringin gak nak Buat dessert hebat sekali


khairy nie sampai 3x mandikan dia.. aduss comot sangat



panjang dah rambut arief. sampai tutup mata


tengok gaya pun tau kena mandi byk kali budak nie


merah2 muka makan..cer teka makan apa? ada orang cakap khairy nampak besar dari umur.. seronok rasa .. indirectly mcm org tue cakap " pandai jaga anak" perasaan saya je haha

tengok sampai kelip mata...makan apa tue khairy sayang?
walau saya cuba kurangkan cili tetap rasa pedas. kak long saya mengidam sy masak mee atau mehun goreng.. ada rezeki saya buat utk dia...


6 comments:

Allene ALineWorks said...

seronok dapat ais krim bebudak tu...

Travelog Sunyi said...

akak dah pindah masuk rumah baru ye?
lame xterjah blog akk.. :)

norhidana miswan said...

aduhla sedapnyer.... pandai khairy mkn sekerim ek biar pun comoot momot bagai...

acik rindu rambut kerenting khairy lah

Ann Ishak said...

ye la, mee goreng tu nampak sedap sangat :)

Cuteummi said...

amboi, bukan main bahagia lagi diorang dapat aiskrim ye huhu

Puteri said...

telan air liur tengok mee goreng tu, seriussss...

salam kenal :)

Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan perkongsian tentang bisnes dari rumah dan macam2 lagi :)