ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, February 10, 2015

Cerita-ceriti Online Shop saya ---->> KOKOADIK BLOGSHOP

 Salam semua
jomla share apa yang ada kat FB KOKOADIK BLOGSHOP
ada yang baca blog nie tak add FB saya
so mehla tengok gambar2 yang saya share kat situ


Ekstrak KaciP Fatimah-UTM 2015 dah berwajah baru ye.. kotak pun dah baru..color unggu.. nantila saya buat satu entry ..walau rasa terlewat je..takpe saya buat jugak entry untuk maklumkan EKF-UTM yang berwajah baru sebab ramai customer lama saya tertanya2.. bila dapat pakaging baru diorag  wassup balik "erkk dah tukar jenama ke?" pakaging je tukar... kalau ada isi kandungan atau sebagainya yang tukar saya akan war2ka dengan pantasnya di FB.. sila add ye FB KOKOADIK BLOGSHOP


sebelum nie kalau saya beli stok Minsyam cuma bermodal RM500 je tapi sejak balik dari mekah RM1K yg saya restok nilainya.. pelik jugak sebab saya rasa macam dah habiskan semua duit kat Mekah & Madinah. Akaun memang tinggal RM100++ je tak silap saya.. Bila balik dari umrah kenapa amountnya membolehkan saya restok EKF-UTM dan MInsyam lebih dari selalu ye? Allah yang bagi rezeki.. Alhamdulilah :) orang yang berkahwin tak akan miskin.. orang yang ke Mekah & Madinah pun tak akan miskin.. Allah akan ganti semula.. Kalau kita rasa lebih susah selepas berkahwin.. periksalah semula apa yang silap.. jangan ikut matematik manusia..kalau keluar duit pada orang lain duit kita akan berkurang.. ikutla matematik Allah.. kalau "memberi" duit kita bercambah 7 pokok tau...


 stok kali ke berapa tah.. bila stok banyak suka susun.. bila stok dah nak habis ..menggelupur haha.. sebab tue kalau stok tinggal belas2 pun saya terus restok..


 proses tampal stiker.. tak payah keluarkan botol..buka je penutup tue..lagi senang.. amana suka tolong saya.. stiker tue macam dah makin sikit.. baru je order...

..nampak tak cop tue.. adik lelaki saya belanja bila cop yang pertama dah kering dakwat.. fedup dia bila  saya suruh order cop ..dia wassup saya "isk ko nie tak habis2 citer cop..nah madan belanja" kiki


.


 yang nie saya pos ke sabah /sarawak.. kalau beli byk2 saya ada bagi diskaun.. dont worry..


borang pos laju dah tukar tau.. bukan oren lagi.. yg oren tue untuk pos laju yang ditimbang..kalau borang untuk prabayar poslaju kena guna warna unggu nie.. dulu tak kira poslaju timbang atau prabayar semua guna borang color oren

 letak parcel  atas tempat gosok baju 

 nie pun pos ke sabah sarawak

haaaa..nie kotak Ekstrak Kacip Fatimah yang baru.. yg unggu tue..
Ekstrak Tongkat Ali takde perubahan 
Ekstrak Tongkat Ali ada pamplet baru nanti saya share..
Dr Zubaidi baru buat..

 stok2 yang saya beli lepas balik umrah.. ini pun kali 2/3 restok

kalender poket untuk customer..selagi stok masih ada ...


setiap kali nak mengepos kena siapkan barang2 utk Khairy.. air dia..susu dia.. biskut dia.. isk dah rasa nak pegi camping je.. cuma sekarang tak payah heret stroller lagi sebab dia dah boleh jalan..nak kena kejar dia pulak..eh okla khairy nie melalak2 kat kaki nie..nanti sambung ek..

1 comment:

Diapercakes by Arissa said...

Servis tiptop. Happy customer Ila.