ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, February 19, 2015

Wadihana Foodys @ Bangi Gateaway

 Aduhaii masa buat entry nie tengah panas gile kat luar nie haa.. sedap kan? Saya tak suka air laici tapi saya suka sangat air longan... oh  amboiii santainya mak Khairy hapdate blog hari nie ... Khairy tengah tido.. Cuti CNY.. semua dah bagi makan..masak nasi lemak supaya semua kenyang sampai malam..haha teruk sangat tue ..kenyang sampai malam..
 
 oh air longan yang best tue kat Wadihana Foodays kat Bangi Gateaway.. Tak silap saya Wadihana Foodys pun ada kat area Bangi.. Bangi Gateaway kat area shopping complex.. Bangi tue area perumahan.. amboi kemain nak explain...khairy buat muka sebab kena kurung kat kerusi budak..hanginla dia...
 
 Sebab nie pestime makan kat Wadihana nie cam blur nak makan apa.. saya memang nak makan western food.. entah nape tekak teringin nak makan western food tapi bila mengenang si kenit nie ... mau makan apa ya? akhirnya pilih bubur dengan harapan sedaplah bubur tue ye...
masa bubur nie dihantar ..bekas nie bertutup..arief yang bijak bistari tue boleh tanya
"eh abang kenapa bagi kiatorang buku? kitaorang tak nak baca bukulah.kitaorang nak makan."
haha nangis mak dengar statment Arief yg lurus lagi bijak :p


 tengokla bebudak nie  hadap bubur tue.. siap cakap "sedap..sedapnya ma.."
kedudukan khairy dengan ikan bilis paling dekat.. dia dok korek ikan bilis tue je.. itu yang saya jauhkan bekas bubur tue haha


arief makan sampai tertidur ke? sebenarnya bubur nasi nie untuk Arief & Khairy
 
tengok tue berebut2.. bersimpang-siur sudu dengan garpu
 
 beef mustard mayo burger

 grilled chiken chop..amana punya.. nasi tue sedap kot..siap tambah nasi sahaja ye ..
bubur nasik dah licin & diorang still lapar
 
 Foodys Grilled lamb shoulder
nie saya punya.. sedap..
puas hati dapat makan..
kenyang..
alhamdulilah

ingatkan nak shopping2 lepas makan sebab tengok banyak stall2 baju2 kat  situ
habis je makan semua stall baju dah kena tutup..hihi
pastu balik je semua tidur...

2 comments:

kehidupan sihat said...

ahhh..sedap ye air longan..

cuaca panas memang terbaik sangat minum air longan .

salam perkenalan kak & jemput ke blog nana :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ila,
sharing is loving kan3 he3