ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, April 10, 2015

Merepek meraban kiki

 yippie.. i dah keja.. tapi mana boleh stop business.. i sayang my customer tau.. regular customer pulak tue.. mana boleh stop.. new customer pun ramai tau... beratur macam org beratur beli auntie anne kat nu sentral tadi.. ahhh tensen betul.. ingat nak beli auntie anne.. korang suka tak?
anak2 semua pun suka auntie anne.. dulu papa budak2 nie boleh wat statment "cekodok pun awak beli mahal2?" pritzle auntie anne tue dipanggil cekodok? yela..cekodoklah sangat.. cekodok pun kalau anak2 dah suka..nak wat caner? mak dia buat cekodok pun hangus..

 
 tak pernah pulak tengok kotak saiz nie kat PPL Bangi.. macam comey.. 
boleh masuk 3/4 SUTRA Manjakani Feminine WAsh
 
 lunch hri nie... sedap tul makan hershey's sundee panas2 tadi.. macam terawang2..
bila makan macam best terus ingat anak2
terus tanam tekad nak banjer diorang
makan sedap teringat anak2
makan tak sedap tak pernah pulak ingat anak2.. tak pulak tanam tekad nak bagi diorang rasa.. telan sendiri je :(
eh semua makanan sedap ..kecuali bila makan dgn linangan air mata
cakap tak sedap..berdosa tau..tak bersyukur namanya
 
 apasallah sedap sangat nieeee
 
 okey i borong sampul pos laju.. rasanya baru borong gila2 sebelum gst sebab beli 10 free 2 time tue.. smlm balik umah.. eh dah habis ke?
 
 sakit ati betul tengok GST nie
ini harga lunch saya untuk satu hari tau tak?
kalau saya tapau lauk taufu jepun kegemaran anak2 kat kedai yg diorang suka tue..
anak2 boleh makan sampai malam tau tak
menyampai betullah..
 
tangan sebelah kanan jinjit makanan lunch 2 set
tangan sebelah kiri  jinjit sampul prabayar 20 keping 
tangan mana pulak yang up status kat FB nie?
muahahaha
alah takat jinjit lauk lunch & parcel prabayar saya masih boleh up status kat FB ye
dulu saya dukung khairy yg gedebab tue sambil reply wasuup customer tau..okey je?
lagi hebatkan?  

 KHAIRY SATU KEAJAIBAN 
SAYANG KHAIRY
SAYANG ARIEF
SAYANG AMANA

opss nak share dialog semalam

"mama rasa mama dah gemukla ..baru satu hari masuk opis..pagi makan..tengahari makan..malam pun makan... "

JAWAPAN ARIEF
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MAMA TAK GEMUKLA!! MAMA JANGAN SEDIH.. 
MAMA KURUS MACAM FAZURA!!!

omg ..mama terus makan lagi 2 pinggan :p




1 comment:

Diapercakes by Arissa said...

Hahahaha. Mama mmg xgemuk slim ja auntie tgk. Selamat bekerja Ila!!