ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, April 26, 2015

Yang Mana Satu Pilihan Anda?




 salam semua
inilah stok2 yang baru tiba untuk bulan nie
kadang2 stok habis serentak
so bila new stok masuk memang syok snap picture
sebab banyak nak amik gambar
tapi bila stok sampai banyak2 .rasa gerun jugak... habis ke?
alhamdulilah stok selalu habis terutama EKF-UTM
dalam gambar nie kotak M tue EKF-UTM
dah habis pun stok dalam gambar tue
saya dah order..esok maybe sampai lagi
 
pemakanan sunnah 
khairy pun makan
saya selalu bagi zaiton .. masuk dalam susu dia
saya gunting zaiton softgel sebiji & picit masuk dalam susu
dengarnya zaiton elok untuk jantung
lepas nie nak bagi khairy makan habatusauda pulak
mudah2han berkat pemakanan sunnah hilanglah masalah jantung khairy
moga2 segala "bahan2" yang entah apa2 keluar cepat dari badan khairy

khairy bukannye atlit Olimpik yang nak ada masalah jantung laju
struktur jantung khairy sangat sempurna
takde lubang.. takde senget.. semua takde...
doktor pun tak tau puncanya khairy jadi macam ini
dan akhirnya mereka bagi keputusan ia kerana saraf
sebagai ibu saya sangat kecewa..
bukan kecewa sebab doktor tak dapat cari punca.
kecewa sebab khairy sepatutnya boleh lahir dengan sihat walafiat seperti amana&arief
tapi Allah lebih tahu apa rahsia semua nie

 2nd batch stok Feminine Wash 
ada 35 botol
yang pertama 50 botol dah terjual ye
so cepat order sebelum habis

 pamplet nie dibekalkan stokis untuk semua dealer
so saya selit dalam parcel
kebiasaannya adalah yang order nanti
insya allah
regular customer semua sporting
support semua yang saya jual :)

 
pamplet SUTRA Manjakani Feminine Wash nie saya tempah khas dari designer
Sebab saya memang nak push jualan SUTRA Manjakani Feminine Wash 
so saya modalkanlah buat pamplet sendiri
nie muka depan
kat muka belakang pun ada info jugak ye
menarik jugakkan?
colorful dan feminine :)
 
 saya selit pamplet SUTRA Manjakani Feminine Wash macam niela
kalau pamplet yang dibekalkan stokis tue tak berapa detail kandungan SUTRA Manjakani Feminine Wash 
pamplet2 nie dah mula diedarkan pada semua customer
ada yang dah dapat? :)
order jangan tak order tau

Semoga makin murah rezeki Khairy, Amana& Arief
sebenarnya semua menumpang rezeki si special Khairy
betul tak?


"LIKE" ramai-ramai ye :)
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH-UTM?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
  
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK TONGKAT ALI -UTM?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
  
Nak baca pelbagai INFO tentang PRODUK-PRODUK UTM YANG LAIN?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI


Nak baca pelbagai INFO tentang PRODUK-PRODUK MINSYAM (HABATUSAUDA &ZAITUN)?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI

Nak baca pelbagai INFO tentang PRODUK-PRODUK SUTRA?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI 

UNTUK FREE CONSULTATION: 
 017-3201998 (ILASALEH)



1 comment:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ila,
semoga Allah sentiasa merahmati & melindungi khairy AMIN