ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, May 17, 2015

Silka Hotel Kuala Lumpur

 saya ada ceita kat entry nie yang saya menang voucer dari Pa&Ma 
gigih reedem sebab xpired 30/5/15
nak reedem hujung minggu semua penuh 
so saya reedem hari jumaat
lepas keja ..balik umah amik bebudak..
sebelum tue dah siap2 call hotel nak check in lewat..kalau tidak nanti hotel relese bilik kat org lain tau
sebelum chck in kitaorg g makan stik kat cheras
da lama tak makan situ
makan 5 beranak total up dalam RM80

 
 sampai je bilik anak2 serbu bilik air
kelakar betul
 
 arief terus jerit "yeeeeeeee ada kolam"
budak2... kolam dgn bath tub sama je pada diorang
 
 si special khairy merajuk 
sekarang manja bukan main

 mama kat mana? mama kat mana?

 berendam kat bath tub nie saya teman
dokla kat tepi tengok dia melompat2
kemain lagi suka
padahal dahh 11 malam lebih..
gasakla nak.. buatla air tue suam2
lagipun badan dia peluh2 sebab sebelum tue kitaorg lepak klcc kejap
 
 muka merajuk :)
 
 bertuah sangat amana.. dah ada 2 mahram.. so kalau amana nak pegi mekah..
kot2 papa atau suami takde lagi.. amana boleh mintak tolong khairy/arief temankan
syukurla saya ada adik lelaki
baru saya nampak sangat kepentingan anak lelaki sejak saya nak pegi umrah tue
kalau adik lelaki saya takde.. hadoiiii..lambat lagilah saya ke mekah
 
 kawasan makan nie tak luas sangat
nasi lemak & nak buat omelett ...semua dorang letak stall kat luar

 
kolam kat tingkat 8... tapi air sejuk.. khairy takut nak masuk air
amana & arief la seronok lebih
saya pun takut nak masuk sebab air sejuk sangat

 
gagak
tue cuba nak curik makanan saya
pandai je ye..
 
arief.. arief tak taula mama nak cakap dgn lasak arief nie
tapi ariefla yang paling mulut manis

 
 arief tetap anak lelaki manja mama

khairy sorok dari abnag & kakak
takut diorang tarik masuk kolam
kalau korang memang niat nak shoping kat JAKEL KL
memang elok sangat dok hotel nie
seberang jalan je ye
itupun saya baru perasan masa nak check out
HAHA

saya dah lama tak masuk contest
rindu nak menang
tengok kawan2 menang..beshnyeeee
tapi tak mampu nak buat semua..
keja.. housechores.. business..
insya allah nanti saya lepas rindu
masukla satu dua contest :)


 

2 comments:

Mama Zharfan said...

besh!! yg penting anak2 happy & enjoyyy

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam ila,
he3
sonok bebudak kan3
memang deme ni nak berendam jer kejernya kan3