ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, September 21, 2015

PLAY-DOH - SHAPE A COLORFUL COMMUNITY

  Assalamualaikum dan selamat isnin semua
Hari nie takde entry motivasi :p
Hari nie kita entry warna warni jelah ye

  Siapa kat sini tak pernah main tanah liat?
Jangan tipuuuu.... Masa kita kecik2 dulu ada je aktiviti dalam kelas main tanah liat atau disebut plastisin
masa sekolah dulu naik jenuh mak ayah kita asik belikan tanah liat untuk kita
Cuma seingat saya tanah liat yang beli kat kedai buku tue color dia tak meriah sangat

 
 
Sekarang tak de dah anak2 sebut plastisin.
anak-anak sebut "PLAY-DOH!"
 PLAYDOH sangat warna -warni compare to plastisin zaman saya dulu
Bertuahnya anak2!!

Dengan PLAY-DOH®, imaginasi anda tiada hadnya. Anda juga boleh bekerjasama dalam pasukan atau secara sekeluarga untuk berkongsi idea mencipta sesuatu yang istimewa. PLAY-DOH® merupakan alat yang hebat untuk menggalakkan pembelajaran dan eksperimen– melalui pembelajaran secara terus-menerus, permainan tersusun dan galakan berterusan, kanak-kanak dapat belajar pelbagai kemahiran seperti mengenal bentuk, warna, mempelajari cara mencampurkan warna dan juga belajar kemahiran bersosial dan intelektual seperti kerjasama dan penyelesaian masalah.   



 Bekas pun comel haiya
Saya dengan sabar tunggu anak2 kuarkan PLAY-DOH supaya dapat saya songlap bekas yang homey nie
 
 Percaya tak saya kena bahagi-bahagi PLAY-DOH nie sesama diorang?
Anak-anak bising tak mo bahagi-bahagi 
sebab tak cukup
Okey tak nak bahagi2 ye?
MOH kita ke event nie

https://po9nba.bn1301.livefilestore.com/y3mdHygRgX25jQX75vlvyVsyc8rd1oIirXUZx0eEpVIdRZNjLe95pgZULYvCocUSNekQhfHro61jZESjvOQz9D4e3fix5-z3XuqvW1hN7rJvjye3xQHdfQwEMG7LdhiQKIN9CJ-jF1LTNf9twZnIlBIRL0oyPI4uSX0boSNPVVGIsI/Play-Doh%20%284%29.jpg?psid=1 

Bermula 21 ke 27 September di Ground Floor, HighStreet, 1 Utama, kanak-kanak dan orang dewasa berpeluang menghasilkan karya terbaik mereka  berilhamkan Malaysia dari PLAY-DOH® – menurut apa sahaja yang dipilih, samada ukiran, nombor ataupun huruf.  

Semasa anda mencipta yang baharu atau mencipta semula yang sedia ada, anda turut berpeluang menyertai cubaan The Malaysia Book of Records untuk mencapai rekod hasil ukiran PLAY-DOH® paling banyak dalam satu hari pada 26 September (Sabtu). Kejayaan cubaan ini akan menyaksikan rekaan PLAY-DOH® anda dipamerkan untuk tontonan semua rakyat Malaysia, dan di mana ukiran paling kreatif akan memenangi hadiah PLAY-DOH® yang menarik!


JOM JUMPA DI SANA!!!

1 comment:

norhidana miswan said...

penah belikan aiyan dulu dia tampal kt dinding ada lah... sudahnya ntah ghaib kt mana hehehhe nsb belikan skit je....

tp tingin jgk beli kan... masa ni lah diaorg dpt mencipta imaginasi diaorgkn...

best jgk ada event utk playdoh tuh...