ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, November 12, 2015

APA ITU DOCLAB?

 
 NAMPAK LAWA 
NAMPAK LAWA
DIA PAKAI???

azalia-website-1
LAWA TAK DIA?
CAMANA NAK LAWA GINI?
YUP MEMANGLA AZALIA (MODEL FAREEDA) NIE SEMULAJADI LAWA 
KALAU TAK DAPAT LAWA MACAM DIA
DAPAT 60%-70% PUN JADILAH
BETUL TAK?

manalah boleh jadi sebijik sebijon macam dia
dia model profesional
tapi kalau dapat korek sikit rahsia kecantikan kulit dia pun dah bestkan?




 

 RAHSIANYA?
DOCLAB FACE AMPOULE

DocLab produk terkini yang dirumus dan dihasilkan di Korea Selatan. Bahan yang terkandung didalamnya adalah asid hyaluronic, ekstrak ginseng, kolagen dan juga ekstrak daun aloe vera. DocLab tidak mengandungi alkohol, bahan-bahan dari haiwan, tiada silikon atau paraben. DocLab tidak mengandungi bahan kimia dan pengawet sebab tue ia disimpan di dalam bekas kaca yang kedap udara untuk mengawal kualitinya. Pastikan habiskan semua ampoule di dalam botol DocLab ya. Jangan disimpan untuk menghasilkan kesan yang sempurna. Pastikan ampoule juga di letak di kawasan leher kerana kandungan ampoule di dalam bekas kaca itu mencukupi untuk seluruh wajah dan juga leher..malah mungkin lebih!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ampoule lebih efektif berbanding serum untuk kulit yang mengalami hyperpigmentation dan penuaan. Kesan penggunaan ampoule juga lebih cepat daripada serum. Ia sesuai untuk kawal sebum, menjadikan kulit lebih lembut,halus dan kurang minyak. Selain dari pada itu DocLAb juga sangat sesuai diguna sebagai pre-makeup . So kalau uools ada event-event glamer and tak nak makeup cepat cair. Boleh guna DocLab terlebih dahulu sebelum tepek segala makeup.. Betul i tak tipu tau.. I dah guna masa photoshoot baru2 nie.. Dari pagi sampai tengahari photoshoot.. kalau tak pakai DocLab mesti dah cair menitik2 makeup haha..overnya promote.. tapi yup betul lebih tahan lama makeup masa tue..

 
Antara gambar photoshoot.. memang tahan lama makeup dengan DocLab... Kalau tak.. mesti asik lap muka dengan tisu.. dari pagi ke tengahari..panas tauuuu...Masa phooshoot nie tisu pun saya tak bawak :p kesian sungguh..itulah ciri2 model tak profesional... nasibla DocLab selamatkan makeup dari cair :) 



 
 inilah rupa DocLab hasil camera hp yang sangat amatur
nampak kan?
ia botol kaca kecil yang comel

 
 nampak tak pembahagi putih tue?
pastikan semua cecair berada di bahagian bawah pembahagi putih

 
   Gunakan tisu atau kain dan patahkan. Insya allah tak kena kaca dan selamat.
 
  saya dah guna hampir dua kotak
tak pernah lagi kena jari kaca botol DocLab tau :) 
gunakan DocLab setiap malam bagi yang ingin mendapatkan hasil dengan segera
Lakukan urutan lembut supaya ampoule meresap ke dalam kulit.


 
No KKM
Nanti saya buat detail tentang NO KKM nie di lain entry ye


 versi English


 
 versi Melayu



HARGA ASAL RM138
HARGA PROMO RM98 TERMASUK POS
(sementara promo masih ada)


Berminat?
Sila lawati 
@
017-3201998 (WA/TA/MSG ILASALEH)







2 comments:

CikLily Putih said...

hehhehehe comey nau muka azalea ni ek

Yana Libra said...

mahal jugak ye..