ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, August 22, 2018

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA 2018

 
 
 
 

Mama, sejak Khairy lahir mama memang pandai bawak Keta kan?

Yelah..kalau bukan sebab Khairy (of coz dgn izin Allah) mama tak berani bawak Keta.  dah accident tercabut bumper pun mama bawak jugak Keta..sedangkan dulu mama tercalar Keta nenek sekali pun tobat tak bawak.. calar sikit trauma lebih.. dengan Khairy tercabut bumper pun relek je..tendang bumper sampai masuk balik terus bawak  Keta..hebat tak mama?😜

Fuiyooo hebatlah mama..(clap clap clap)

Haha (nak tunjuk hebat depan anak.. drama sikit.korang mcm Nie tak? Sembang dengan anak gajah pun boleh terbang)

Tapi kenapa raya pun mama bawak Keta sendiri?😑 Bagilah papa bawak. 

Dah papa korang tak cuti acaner? 

Ohhhh..ingatkan mama tinggalkan papa lagi..

Kahkahkah.. eh..Bila pulak mama tinggalkan papa?🤔

Tue mama naik kapal terbang pergi Mekah..

Ohh itu kes lain😂

Apasal banyak lawyer dalam rumah nie.. soalan mcm2.. tapi suruh baca buku semua nangis..haishh

Sepanjang  balik "kampung" Adam melalak kat tepi tingkap Keta sebab nampak papanya naik motor..syukur alhamdulillah "kampung" jauh benor.. setengah jam dah sampai..kalau tak bengkak mata Adam menangis..Kiki..

raya kedua amik cuti.. nak bawak anak happy-happy
cuti sekolah semimggu terperap je teman mak diorang kat umh
siapkan fail haha
jadi amiklah cuti raya sehari untuk santuni anak-anak aka jadi cikgu tadika
fuhh!
 
 
adam jugak yg tak banyak kerenah kan?
mungkin sebab belum sampai masa keremah dia kot
fuh!!
 
 

3 comments:

Siti Yang Menaip said...

salam aidiladha =)

Anonymous said...

If you are going for most excellent contents like myself, simply go to see this site every day as it provides quality contents, thanks

Anonymous said...

I do consider all the ideas you've offered for your post.
They are really convincing and can definitely work.

Nonetheless, the poxts aare too quick for beginners. Culd you please lengthen them a
bit from next time? Thanks for the post.