ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

SAYA


Dilahirkan pada 13 Oktober 1980. Anak kedua. Punya sepasang cahaya mata. Seorang perempuan biasa bukan bionic women yang mampu buat semuanya tetapi digagahi untuk permata hati dan rumahtangga. Oh saya bekerja di pejabat dan di rumah. Keja dipejabat saya akan pencen satu hari nanti tapi keja sebagai ibu&isteri tiada istilah pencen!! hehe.. Punya pelbagai cita-cita tetapi demi anak dan rumahtangga kadang kala kita terpaksa ketepikan juga.. Moral : Saya sayang family saya dari kehendak saya.


 anak sulung perempuan Dalia Amana

Mula berblog dari 2007 bermula dengan private blog (daliaamana.blogspot.com)  dan sejak Arief lahir pada 2009 mula menjadikan blog adalah hobi terbaru. dan juga mula addicted dengan pelbagai contest setelah bertemu&berkenalan dgn geng-geng contest di alam maya..

Anak lelaki kedua Amirul Arief

Sikap saya? Kadang-kala nampak saya tak peduli tapi jauh disudut hati saya peduli.Apa ne? kiki.. Sekali saya buat keputusan jarang sekali saya nak patah balik sebab bila dah buat keputusan itulah yg terakhir. Mak adalah org yg penting dalam hidup saya. Anak-anak pula nyawa saya.Saya boleh kehilangan semuanya tapi bukan mereka. Saya boleh berdikari tapi saya suka rely pada org yg saya sayang /rapat  Sebab itu bila saya mula buat semuanya sendiri pepahamlah ye..muahaha..


Anak lelaki bongsu Adlan Khairy

En.Papa peneman saya. Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suamiisteri. Jauh di sudut hati saya amat menyayanginya dan berharap rumahtangga ini kekal ke akhirnya dan direstui Allah sentiasa. Saya berusaha menjadi isteri&ibu yang baik tetapi saya bukan supermama!! Masa, kuderat, kesihatan kadangkala membataskan dan memerlukan pengertian dan bantuan. Semoga Allah melihat saya dengan kasih sayang sepertimana mak saya melihat saya & sentiasa membantu saya menjalankan tugas sebagai isteri&ibu.. Insya Allah...

Genting Theme Park 2011


Korea 2010

Korea 2010


Korea 2010

Korea 2010 Any advertorial boleh emel  ilasaleh@gmail.com /  017-3201998
No comments: