ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, August 5, 2014

Ekstrak Kacip Fatimah: Testimoni Keputihan Tiada Lagi Dengan EKF :)

 Assalamualaikum
Haha.. Tajuk testimoni EKF tapi nape gambar paling atas adalah si khairy yang montok? Saja nak tunjuk si tenit ne dah tidur so saya boleh dengan jayanya mengupdate segala testimoni yang terperap! Oh jangan risau ..Khairy dah dipindahkan ke atas tilam..takkan nak biar dia kat dalam keta hihi.. Baru je balik hantar kakak & abang ke sekolah.. Lupakan kainbaju dan keja umah yang bertimbun..ambil masa mengadap lappy untuk promotion EKF.. Kalau tidak berkepuk2 testimoni dalam wassup..Takkan saya sorang je nak baca & tahukan? Dibuatnya HP masalah semua testimoni gone with the wind.. saya dengan HP macam love hate story..walau HP buat hal saya terpaksa jugak gunakannya hihi...  tak taula nak tukar HP bape kali.. ok..ok stop membebel..jom baca terus testimoni ...

Alhamdulilah di blog kecil inilah saya memasarkan Ekstrak Kacip Fatimah keluaran UTM.. Kat FB pun ada tapi tak serancak di blog ini.. sangat berterima kasih bila customer saya tolong promote dengan rakan2 mereka.. Kalau beli banyak ..ada special price.. boleh whatsup saya ye kalau nak special price tue... Tapi kalau sekotak saya minta maaf ye.. sebab harga ditetapkan oleh pihak UTM & tak adil untuk rakan2 yang juga bertungkus-lumus memasarkan EKF.. tup2 saya bagi harga murah walau sekotak.. Kalau repeated customer boleh dipertimbangkan... mungkin free postage... insya allah .. tolong remaind saya dengan slip poslaju yang saya selalu attach apabila pengeposan kali pertama telah dibuat..  Kalau nak jadi dropshipper pun boleh tapi ada syarat2 ye.. Eh baca testimoni kat gambar whatsup tue..Janganla baca yang saya membebel nie je :)

Alhamdulilah..sesiapa yang ada keputihan teruk tue bolehlah cuba EKF ..insya allah ada perubahan..tak selesa kalau ada keputihan nie..asik tukar pantyliner jekan?

Walau customer hanya type "haha" saya dah terbayang dia ketawa besar & lompat2 happy bila masalahnya selesai..sebagaimana ada customer Sabah yang datang rumah saya..melompat2 & peluk2 saya bila masalahnya bertambah baik.. customer Sabah tue masalah period berpanjangan.. lama tak nampak muka comel dia.... dah baik ye? Ke stok masih ada.. Dah 2x beli EKF....alhamdulilah mungkin dah sihatlah tue.. EKF nie kalau customer nak stop bila masalah dah baik terpulang tapi seeloknya teruskan sebagai supplement.. lagipun dos EKF kecil dan telah ditetap & dipantau oleh UTM..insya allah tiada kesan sampingan... 

Semua yang baik2 je tentang EKF? Yela adik&kakak... dah namanya testimoni hihi... tipu kalau cakap 100% orang serasi dengan EKF-UTM..sedang ubat hospital pun ada yang tak serasi.. tapi rasanya saya dah jual hampir tujuh atau 8 ratus  kotak . ada dalam 2/3 orang sahaja yang tidak serasi.. tapi berbaloi mencuba & harga EKF tidak lebih RM100 untuk stok selama dua bulan (ikut cara pemakanan) ada sesetengah orang terlalu sensetif dengan EKF....petuanya minum air banyak dari biasa .. konsisten.. tawakal.. dan teruskan..dan kalau ada problem sila whatsup saya & kalau tak dapat jawab nanti saya akan dapatkan konsultant dari Dr Zubaidi..Insya Allah..saya bantu takat yang mampu ....

Next testimoni tentang EKF
1)seorang lagi customer preggy
2)cyst mengecut dengan ekf
3)mengantuk bila makan EKF? kenapa ye?

Kena buat nota kat blog sendiri..nanti lupa hihi... Ok kita jumpa di lain entry... Bahaya Khairy cepat sedar bila tak bau mak dia kat tepi hihi... so mama dia wangi ke busyuk? Wangi okey!! Bye..

 

Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI

JOM CUBA EKSTRAK KACIP FATIMAH (EKF) keluaran UTM!!
msg/call/wasap: 017-3201998(ilasaleh)


1 comment:

Unlimited Backlinks Free said...

Salam.

UTM Fakulti mana yang keluarkan eh?

Kalau nak promote blog ni boleh la share link kat sini ye:
http://free-unlimited-backlinks.com