ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, August 25, 2014

Ekstrak Kacip Fatimah-UTM: Customer Kedua Berjaya Hamil dengan EKF!!


Assalamualaikum
Nak share dengan pantas testimoni customer nie
Alhamdulilah.. Ini adalah kali kedua saya dapat berita gembira dari customer. Sebenarnya ini adalah testimoni kali ke 3 customer berjaya hamil dengan EKF tapi testimoni customer yang kedua dah hilang ..puas saya carik tak jumpa.. so tanpa bukti tak bolehla nak cakap yang ini yang ke 3.. so saya anggap ini yang ke dualah ye.. nanti yang hilang tue dah jumpa..itulah testimoni ke 3.. haha pening korang baca kedua ..ketiga.. ketiga ..kedua..

Dan sebenarnya customer nie pernah share  haid beliau kembali normal selepas consume EKF. Entry tue boleh baca kat sini. Baru rasa bestkan baca testimoni dari awal.. Dari mula2 makan EKF kerana masalah period> period kembali normal>berjaya hamil! Mari kita sama2 doakan customer nie & baby selamat hingga akhirnya. Aminnn

Sebenarnya customer nie ada masalah kitaran haid. Haid beliau cuma akan datang kalau makan pil turun darah tue. Kalau tak makan pil tue tak datang periodlah.. Kalau kitaran period macam tue memang sukar untuk hamil..sukar ye bukan tak boleh.. urusan hamil  itu urusan Allah.. Customer saya nie dah 4 tahun kawin.. Dan berita nie memang dinanti2kan oleh beliau dan suaminya..

Selain EKF-UTM beliau juga amalkan habatusauda.. Nampaknya bukan saya je yang amalkan kombinasi  EKF-UTM+habatusauda ye.. Customer saya yang entry cyst hilang/mengecut nie pun amalkan EKF-UTM+habatusauda.. Nampaknya kombinasi yang berjaya.. Bak kata lagu adam&stacy..bergabung meletop!! haha mulala merepek..dah ngantuk sebenarnya tapi gigih nak buat entry testimoni nie..takut testimoni hilang lagi  :P



Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH-UTM?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI

JOM CUBA EKSTRAK KACIP FATIMAH (EKF) keluaran UTM!!
msg/call/wasap/telegram: 017-3201998(ilasaleh)

No comments: