ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, November 15, 2016

BELI RUMAH DENGAN EMAS

Assalamualaikum semua
Hari nie kita share tentang pengalaman rakan emas beli rumah dengan menggunakan emas
Zaman sekarang nie ramai yang teringin nak membeli lebih dari satu rumah.
Kebiasaannya untuk beli rumah pertama tak ada masalah sebab boleh dapatkan 10% deposit rumah dengan pengeluaran KWSP. Tetapi untuk rumah kedua dan seterusnya dah tak boleh gunakan pengeluaran KWSP. Bagi yang tiada KWSP pula bagaimana? Bagi penyimpan emas deposit untuk pembelian rumah bukanlah satu masalah besar. Ketika inilah kami mula FUNGSIKAN EMAS.



Simpan emas utk downpayment rumah
Tak perlulah swipe credit card
Tak perlulah buat personal loan
Yang takde kwsp tak perlu risau kalau ada emas
Yang kwsp dah licin pun tak perlu risau kalau ada emas
Tak teringin ke rasa gini?
Kita tak sempat rasa
Mungkin anak2 kita sempat kot rasa😎
😎Paham kan dielek kelantan, bahasa korea pun korang paham
Takkan dielek kelantan dok pehe😙



Bacalah perkongsian ini
Buka mata
Buka hati
Tak rugi menyimpan emas
Saya minta izin sendiri dengan tuan punya badan nak share pengalaman beliau nie tau

Berminat nak memulakan simpanan emas?
Cubalah mulakan dengan 0.5g 
Kerana jika tidak mencuba 
Anda tidak tahu kemampuan anda




No comments: