ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, March 31, 2014

Mami Baby : Febuari 2014

Dah masuk bulan April tapi saya dok post cite Febuari.mengigau ke? Sebenarnya dah lama nak letak dlm blog ne..tapi asik bertangguh..

Comel budak nekan?

Dalam mami baby..kertas cantik & colorful.so comel je rasa tgok muka anak2 & tensen tgok muka sendiri haha

Masa nie arief nampak comel.saya? Gemuks menci! takpe ye ila sabar ye..ne gambar masa khairy baru sangat lahir.. lum habis lemak2 mengandung..sekarang dah kuruskan? Kurus menguruskan anak2...

Oh cuti sekolah. lama gak saya dok umah mak. Anak2 pun sama. Rasa mcm balik kampung je.padahal kajang-serdang ..tak sampai sejam dah sampai umh mak.. duduk rumah mak memang rasa gemuk. Mak pun cakap "angah duduk umah mak nampak gemuk sikit" mana tak gemuk? Selagi nasi dalam periuk tak habis asiklaaa tambah nasik.. duduk dgn ibu yang menjaga kita bertahun2 sejak kecil takkan tak happy? Kasih ibu ikhlas dan jujur hingga akhirnya.. 

2 comments:

Mama Zharfan said...

comel :)

norhidana miswan said...

waaaahhh rajin betul ila antar cite kt majalah, dana nih kata nk antor tp tak lah terhantar2... aduhai

selalu amana ngn arief pasni cite psl khairy la pulak... si bolat rambut kerinting