ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Monday, October 22, 2012

Bila blog masuk tv - Apa Kata Wanita? Blog Pilihan di TV1

Saya dapat emel dari PIC TV1 beberapa hari yang lepas menerusi emel
Segmen nie sekejap je dalam seminit gitu
Walau seminit memang le teringin nak tengok
Blog sendirikan?
Teringin nak dengar apa ulasan nya
Tapi masa tue saya anak-beranak kat KLIA
Hantar pakcik kesayangan kami ke KLIA utk mengerjakan haji



Saya post kat group FB saya
tanya sesiapa yang boleh snapkan gambar masa siaran nie
Then ada satu FB friend suruh saya download TV1 Malaysia
Haiya hp je canggih tp  user tak canggih. no point jugakkan?
kiki.. sila gelakkan diri sendiri
Berjaya download kat Playstore
Dan inilah gambar2 yang berjaya "saving screenshoot"
Walaupun blur seronok dapat capture
"TV1 Siaran Langsung" dan "http://kokoadik.blogspot.com
Yang paling cute bila dapat snap
wajah comel Arief sedang tester eskrem


Alolo comelnye En.Papa
Tak pasal2 masuk tv
Dengan tangan yg licin sebab makan kfc kat KLIA tue
dapatla saya snap gbr2 ini sahaja & dengar sikit2 ulasan
Tapi kawasan yg crowded ..mana nak dengar sangat
Wonder kalaulah dapat tengok sekali lagi
Kat umah sendiri dalam suasana santai
Kalau ada ulangan memang rekod.. miahaha..

 Jom ramai2 jenguk blog host Apa Kata Wanita- Zamzarina Zamri


11 comments:

Gieyana said...

Ouchh...glamer...

Sue-Rya Qistina said...

wuhuuuuuuuu...glamer gitu. cer tgk kat rtm online. maybe ade kot :)

BabyIntan com said...

Glamer youuuu! Mesti ber'munge-munge' hati kan :)

Mama Zharfan said...

mesti boleh up UV tu hehheh

norhidana said...

seronok.... msti pasni lg ramai dtg berkunjung kt blog nih... heheheh

Rinna said...

Waah caya laa..blog masuk TV.. curlast.. :)

Liza said...

Waah, glemer. Another achievement :)

eyndayusoff said...

Tahniah! ;-)

Deq's Qienz said...

Wahhh glamerla blog akak.tahniahh ya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah :)...

Nur-nba said...

Sempat juga tengok rancangan ni.. tengok mcm familiar je blog ni.m