ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Wednesday, April 27, 2011

Review Great Cloth Diapers Change @ Bling Luster -Part 2


Kawan-kawan yang tahu saya hadir event ne ada yang bertanya. Ramai ke yang join? Ramai hokey!! Dari 40 yang daftar 39 hadir tau!! Inilah mummy2 and baby2 yang sporting untuk join event ne. Nampak tak saya? Saya dan Arief ada atas kepala Dynaz lebih kurang hehe.Port baik punya. Dapat duduk atas tiang sofa hehe.

  Kak Dot & team yang bertungkus-lumus

Gambar ne jelas sikit.
Ini workstation kami untuk tukar disposal diapers to cloth diapers


Workstation sebelum diserbu mommies&baby2

 Adriana & team
Talk about babywearing

Tengok dia.Mulut terjuih pun comelkan? eee.. geram betul

Ala-ala Dynaz..comelnye buat gaya macam ne

Horeyyyyyyyy ada jugak gambar saya dapat lucky draw


 Arief sedang diukur.Eh ada pulak gambar En. Papa dalam ne

Arief mama dah pesan banyak kali jangan asik hisap jari
Walau Arief sembunyi belakang bantal satu hari pasti orang tau
Kan dah tersebar gambar Arief hisap jari!!

 Eh gambar you dengan Dynaz ada kat I tau
Amik jela kat sini nak?

Anak you pandang bawahla

Nor Farhana Mohamad Fadzil


Nak tengok lagi gambar-gambar masa event ne jenguk sini ye
Hari ne ada msuk kat  harian metro tentang event ne tau.



Gambar paling comel abad ini diambil oleh Amana
Saya pun baru sedar tentag kewujudan gambar ini
Mama, lain kali kita join event macam ne lagi ye. Arief seronokla..Ramai kawan


6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

bestnya ila....rugi ayu duk jauh huhu

syuhada & yusry said...

owhh...nampak happening party pyjama ko...arief da tumbuh gigi bayk ke?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu: nampaknya inilah port ila kalau ada event nanti haha.sbb kalau kat sini ila pandai bawak keta sbb belakang umah je ekeke.ayu lainla teror bawak keta

ada: banyak dahla.. boleh lawan gg ko..hehe

kinna said...

byknye gambar!! (ada lg gmbr ila ngn arief dlm simpanan saya)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe..kinna nanti kalau ada event best2 kita g sama2 ye...

mazlyna said...

sudah selamat terjah...;)