ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, January 21, 2014

Again ME & KIDS FEATURED IN HARIAN METRO : FRISO CAMPAIGN ( 11 JANUARY 2014)

Ini advertisment yang pertama


Hai kawan-kawan semuaaaaaaaaaaaaa
Jangan bosan menengoknye ye.. saya pun tak tau yang advertisment nie akan keluar lebih sekali..ingat sekali je .. .. Angan-angan saya nak bawak anak-anak pergi Disneyland Hong Kong..Lum berkesempatan sebab takde ongkos hihi.. Tapi sebelum ke Disneyland Hong Kong saya teringin buat umrah dulu.. Kawan-kawan doakan yek..

oklah malas nak menceceh..kang orang nyampah pulak..haha..nanti kang anon leave coment kat sini ..fening nak membacanya.. jangan nak leave comment bukan-bukan ye anon-anon sekalian .. my blogger friend merangkap my jiran merangkap my comper friend dah tau cara2 nak trace anon2  nie.. so watch out anon-anon sekalian..





1 comment:

Mama Zharfan said...

my wish list gak tu nak gi disneyland HK :)

Share It