ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Friday, November 9, 2012

DRYPERS - HAPPY FAMILY CLUB: PARENT'S CIRCLE 2ND ISSUE 2012- ENPAPA+ANAK2 JADI COVER DEPAN! SERIUS!! JELES BANGAT!!




inilah yang ditunggu2
kawan2 FB dah bagitau tapi sehingga kini saya tak dapat pun original majalah nie
jelesnya.. saya hantar banyak gambar tau
gambar saya pun saya hantar tapi gambar en papa yang dipilih
huwaaaa tak aci tak aci
ini namanya
lembu punya keja tapi sapi dapat nama 
ohhh tidak kita kena tukar
"mama punya keja, papa yang dapat nama"



ini pun saya dapat dari website Drypers
tapi kawan2 kena jadi member club drypers dulu tau
daftarlah jadi member 
so uools  boleh join semua contest dalam tue
boleh dapat stok pampers free :)
dengarnya kalau jadi cover akan dapat stok pampes.
betul ke kak Ayu Rafikah? kak ayu jadi cover 1st issue tau
Kak Ayu nie adalah antara sumber insipirasi saya untuk join contest tau


Untuk tidak melukakan hati saya, pihak Drypers masukkan jugak gambar saya & Arief yg cute tue haha. eh gambar nie mmg jadi pilihan ek? Masa masuk kat Parenthot.com pun gambar nie jugak yg editor tue pilih..hihi. Tapi lum boleh lawan gambar En.Papala sebab dia dapat jadi cover .. Amboiiii sengih nampak pa? Lepas nie kalau jalan2 ada org mintak sign autograph jangan lari ye? haha

SPECIAL THANKS TO MISS JASMINE&DRYPERS PARENTS CIRCLE TEAM
WE ARE REALLY HAPPY WHEN THE 2ND ISSUE WAS PUBLISH!

p/s: lepas nie kena tukar header blogla masukkan gambar en papa jugak .. haha..


10 comments:

Sue-Rya Qistina said...

fulamakkkk! glamer gitu! tahniah sis n family :)

Ezna said...

glamnya my friend ni :-)

Allene said...

rajin join contest ye.. :D

Mama Zharfan said...

Glam tu

Syazana Zainn said...

wow, boleh jadi retiss la lepas ni hihi :D

Liza said...

Tahniah Ila!! Ni jadi sumber inspirasi nih.

Gieyana said...

tahniah ila..gambar uols nih mmg sweet tau...:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

phewittttttttttt glmaer gitu, hahahahah

niera heri said...

bestnya...mcm mana nak join ni:))

Anonymous said...

bestnya...mcm mana nak join ni sis?