ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Thursday, October 5, 2017

Pandora 916 / Pandora Emas / Pandora Gold : Feedback Customer.. ๐Ÿ˜

  
Assalamualikum
Lama sungguh tak share hasil-hasil jualan Pandora 916 / Pandora Emas / Pandora Gold
Nanti ada pulak yang ingat saya dah pencen jual Pandora nie
Jujurnya lum boring lagi dengan emas-emas nie
Entah bila nak boringnya
haha
jadi terpaksalah jugak promo and jual
lebih-lebih lagi dah ada bead-bead yang lawa-lawa & colorful
OMG FITAM MAK KHAIRY
nak beli selalu tak dapat
tengok orang belikan pun jadilahkan?
 
emas nie ye
bukan mainan
nie emas yang ada enamel
laku untuk dipajak
emas 916 yeeee


 

 ini antara yang terkini tauuu

bawak bersabar dan bertenang ye
 
 
cukup-cukup sudah
mehla tengok feedback customer
terima kasih pad abos-bos yang uruskan delivary pada customer
mak khairy sibuk mana sempat nak jumpa-jumpa customer nie
mak boleh jadi PR je
yang tue mak pandai kiki
terima kasih pada customer yang sangat-sangat sabar dan memahami
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jangan risau walaupun warna-warni ia masih laku dipajak
Yang warna-warni tue dipanggil enamel
Cuba tengok kat surat pajak di atas
emas tetap emas dek non
Tepekla color apa pun :p
Yang tulis enamel tue adalah charm yang warna-warni tue
Enamel nie tak luntur warnanya..saya pakai lasak gile.. saya bawak cuci pingan kuali..cuci bilik air pun pernah hahaha..lupa nak tanggalkan..memang tak luntur warna tapi bercalarlah dah pakai kemain lasak kan?
 
 
Nak cuci mata dengan charm dan bead Pandora Gold/ Pandora Emas/ Pandora 916
 by Geliga Gold @ Gdora?
 
 
ada group wassup kalau nak joint..
wassup je no 017-3201998 dengan tagline 
"nak joint group WA Pandora 916 boleh?"

2 comments:

Mizz ErMa said...

cantikkk

Anonymous said...

The Juno B1 Cabin Suitcase glides on four precision-made Hinomoto wheels
(a company which, according to obsessive fliers, is a standard-bearer of quality caster-making).
The thing is extraordinarily light at 5.3 pounds (the Rimowa analogue tips
the scales at 7.1), but feels shockingly sturdy; its speckled polypropylene shell is
built to combat and conceal obvious (but inevitable) scratches.
The suitcase also has a handy built-in lock, and indestructible hard casing.

But what I really love about it is how much I can fit.
Despite its tiny dimensions, which always fit into an overhead,
I’ve been able to cram in a week’s worth of clothes for a winter trip in Asia (thanks to clever folding), or enough for ten summery days in L.A.

It’s really the clown car of carry-on luggage.