ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, March 31, 2015

Photobooth Owsome

salam semua
ahad lepas pegi kenduri member office
best juga..yg seronok budak2la
sebabnya ada stall popcoarn & gula2 kapas tue
saya pun suka popcorn tue.. kiki..walau tak boleh lawan garret popcorn tapi tetap sedap makan sebab baru masak.. rangup & masih panas2
yang gula2 kapas tue amana suka..sampai gigi pun jadi color merah
khairy je tak reti makan..dia rasa melekit2 ..dia geli..dia campak terus..aduhai la anak...
 
 okey meh citer photobooth pulak
saya mula2 wat biasa je
dah selalu tengok stall photobooth
tapi tetiba bila member tunjuk gambar jadi macam kat atas nie
ehhhh nak jugakla
 
 spec mata lagi besar dari khairy kiki
 
 amboi besaunya hidung arief
 
 amana nampak lagi pendek dari ariefkan? 
arief tue panjat kerusi ..kalau tidak memang tak nampak
 
 tue ada no tepon si empunya photobooth
korang callah kalau nak buat majlis kawin ke besday ke
RM2K untuk 4 jam
unlimited picture tau
yang paling best  tetamu dapat  bawak balik 2 keping gambar ..mcm gambar first tue
dan ada satu keping si towkey booth  tampal kat dalam guest book..
so kalau pengantin tengok gambar..pengantin taula sapa yg tulis ucapan kat guest book tue..
kalau setakat ucapan dan tandatangan kadang2 tak semua pengantin kenal & cam..
ye tak?
hurmmm bagus nie business mcm nie hihi


IKLAN 
 
PRODUK BARU DI KOKOADIK BLOGSHOP 
 
 
 Ia adalah keluaran Muslim bumiputra sepenuhnya dan dikilangkan oleh Tropical Bioessene Sdn Bhd di Melaka. Kilang tersebut telah diberi diberi pengesahan halal oleh Jakim. Oleh itu semua produk keluaran kilang tersebut adalah halal. Kilang tersebut juga mendapat pengiktirafan Bionexus Award Industrial 2013 dari BioTechnologi Corp. Juga dianugerahkan pensijilan ISO 9001:2008. Diharap pengiktirafan ini dapat memberi keyakinan kpd semua pengguna berkenaan kualiti produk ini
 
 
 Beli untuk isteri dan bagi yang perempuan beli untuk diri sendiri tau.. 
takpayahla ngada2 beli untuk suami.. dah terang2 tulis feminine wash..ahakssssssss....
 


"LIKE" ramai-ramai ye :)
 
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK KACIP FATIMAH-UTM?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
  
Nak baca pelbagai INFO tentang EKSTRAK TONGKAT ALI -UTM?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI
  
Nak baca pelbagai INFO tentang PRODUK-PRODUK UTM YANG LAIN?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI


Nak baca pelbagai INFO tentang PRODUK-PRODUK MINSYAM (HABATUSAUDA &ZAITUN)?
 Anda boleh pilih pelbagai entry. KLIK SINI


UNTUK FREE CONSULTATION:
017-3201998(ilasaleh)