ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Saturday, June 6, 2015

Entry Campur-Campur

 saya buat entry nie hari sabtu..
tapi gambar atas nie cerita semalam
hari jumaat rehat lama dan selalunya hari Jumaat memang saya lamalah dok kat pejabat pos
customer saya suka pos hari Jumaat kot kiki
ada satu parcel tue pos ke US
harap2lah selamat sampai
sian customer saya tue...


 ini pulak cerita hari nie
saya lepas gian memasak
dah berhari2 beli makan kat kedai
bukan tak boleh makan kedai..
limit saya 3 hari je boleh makan kedai
pastu saya dah tak tahan
tak lalu
bila makan lauk kedai...makan tapi tak feel
 
 sambal ikan kerisi...
 
 ini untuk anak2..
 
 yummy..saya memang suka lauk2 kampung
lemak pucuk paku campur udang

 saya ada ambil cuti 2 hari untuk jaga kakak yang bersalin
sebelum pergi umah mak
saya isi perut anak2 dulu
bukan main banyak makanan tapi akhirnya tak habis
saya tapau balik
eh bila tapau habis pulak
macam2 budak2 nie
 
 khairy tidur dgn lena
bawak khairy berjalan mudah
letak dalam stroller
dia diamlah
kadang2 dia nak jalan saya bagilah jalan
amana pulak tolak stroller yang takde khairy tue
saya memang tak suka paksa khairy penat2kan diri dia
kita nampak dia macam sihat
tapi tau ke camana jantung dia berkerja?
kalau dia tak penat dia sendiri mintak jalan
pada saya sangat mudah bawak khairy keluar

 
 amana sibuk kira duit kiki
nak bagi mama ke? 
 
 budak dua orang nie dah "panas" sekarang nie
sebab berebut khairy
 
 gambar nie  baru je tadi snap
saya tengah order gift untuk customer2 onlineshop saya sempena nak posa & raya nie
 
si khairy baru bangun tidur 
 terus saya bagi makan
lepas makan bagi dia tengok ipad..
elok je dia teman saya buat keja :)
alhamdulilah.. moga Allah murahkanrezeki saya & anak2 selalu

 

2 comments:

Ann Ishak said...

amin

Didie said...

Insyaallah semoga Tuhan permudahkan semua nya..:)