ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, March 28, 2017

PANDORA 916 : MAKIN BANYAK YANG LAWA..BUNTANG MATA

Salam semua,
Dua tiga menjak nie selalu sangat wassup saya nie dikejutkan dengan
 charm Pandora 916 yang cantik-cantik
Tak senang duduk rasanya
Nak je beli haha
Tapi kena banyak-banyak mengucap kiki
sebabnya saya dalam proses menebus surat-surat pajakan saya di Arrahnu
Saya ada share di sini yang saya dah tutup card credit dengan memfungsikan emas di Arrahnu  
Okeylah jom cuci mata sampai buntang

Bila saya tengok charm cincin nie teringat cincin tunang saya
Macam nielah cincin tunang saya
Simple je
Kalau pakai kat rantai tangan mesti lawakan?
Lepas tue kat jari ada pulak ada cincin yang serupa 
so suwettt
Kena beli nie
Zaman mak-mak dan nenk-nenek moden.Tak de dah hadiahkan anak-anak pompuan rantai tangan gajah. Mak-mak sekarang hadiahkan anak-anak pompuan satu bead pandora 916 setiap kali nak meraikan anak pompuan yang comel. Setiap kali bersday atau dapat result bagus masa peksa bolehla hadiahkan pandora 916 nie kan? Sebagai hiasan dan sangat bernilai untuk kehidupan anak-anak pompuan kita di hari muka.Betul tak?
 
 Saya tak taula saya asik hunting murano 916
Tengok orang pakai lawa sangat
Rupa-rupanya bos Pandora saya ada satu murano
saya terus sambar haha
Jadilah nak bagi pemanis kat rantai tangan belut budjet saya kiki
Saya tak pasti sama ada boleh pajak di arrahnu atau tak
sebelum nie pun cakap charm warna-warni arrahnu tak terima 
tapi bila saya bawak arrahnu terima je
cuma tolak sikitla
 
Kincir angin nielah bead saya yang paling berat
jangan main-main
kalau bawak arrahnu nie rasanya boleh dapat dalam RM300++ tau
dont play-play with bead wind yeee

ini memang sangat cun
fefeling ala-ala cinderella

ini memang ringan tapi saya sangat minat
ada dua customer dah book
setakat nie dua orang dah beli
 













ramai yang minat eiffel tower charm nie
yang buat tema travel
elokla beli bead nie
fefeling in evening in paris

saya tengah kumpul dana nak beli rantai tangan pandora love clips nie
nak beli untuk saya dan amana
anak pompuan sorang
mestila treatment lain macam sikitkan?
dialah tangan kanan saya tau
kalau kena marah dia yang kena dulu
so kalau hadiah mestilah dia yang dapat dulukan?


ini bukti bead-bead pandora 916 diterima untuk pajakan di arrahnu

tak perlu nak malu  masuk arrahnu
kita cagarkan barang kita
maksudnya kita ada jugak aset
 kalau buat personal loan ada ke aset kita melainkan pinjaman semata-mata?
so mana yang lebih kita patut rasa malu?
dan yang mana lebih bebas riba?

saya dulu tak tahu semua nie
jadi bila saya tahu.. saya share dengan semua reader
sama-sama kita berubah kepada pinjaman yang lebih islamic 
target saya tahun nie nak selesaikan 2 hutang riba dengan fungsikan emas di arrahnu
so jom follow blog saya rapat-rapat
bebaskan diri dari hutang
rancang financial kita sebab kita tak tau apa dugaan yang mendatang
*ayat-ayat mak yang dah merasa apa itu dugaan*



JEMPUT LIKE FB SAYA TENTANG INFO-INFO EMAS
017-3201998
 
PANDORA 916 BY GELIGA GOLD
DINARPAL
PUBLIC GOLD
POWER GOLD
 

4 comments:

Mama Zharfan said...

terbaekkk

Rabiahtul Adawiyah said...

wah emas

Rabiahtul Adawiyah said...

nak beli emas rasanya

y i e n said...

Alaaaa cantiknya.. Ni yg malas tengok ni, hahaha~~