ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Tuesday, September 19, 2017

Pandora Emas / Pandora 916 / Pandora Gold : Pandora Gold Enamel

 

Assalamualaikum semua
Meh citer tentang Pandora Gold/ Pandora Emas/ Pandora 916
Setiap orang ada citarasa masing-masing
Ada yang suka Pandora Gold/ Pandora Emas/ Pandora 916
tapi ada yang suka Pandora Silver
 
Pernah Tanya kat member apa yang menarik pada Pandora Silver
Antara jawpannya "Pandora Silver warna-warni"
 
ehemmmmmmmm
Amacam warna-warni tak Pandora Gold/ Pandora Emas/ Pandora 916 keluaran Geliga Gold?
 


Bila terlalu banyak
Tak tau nak pilih mana
Semua nak makan haha
Nie bukan gula-gula ye
Nie emas 916



Awak pilih yang mana?
Saya pilih belah kanan hujung
Love pink
Maniskan?
 
Jangan risau walaupun warna-warni ia masih laku dipajak
Yang warna-warni tue dipanggil enamel
Cuba tengok kat surat pajak di atas
emas tetap emas dek non
Tepekla color apa pun :p
Yang tulis enamel tue adalah charm yang warna-warni tue
Enamel nie tak luntur warnanya..saya pakai lasak gile.. saya bawak cuci pingan kuali..cuci bilik air pun pernah hahaha..lupa nak tanggalkan..memang tak luntur warna tapi bercalarlah dah pakai kemain lasak kan?
 
 
Nak cuci mata dengan charm dan bead Pandora Gold/ Pandora Emas/ Pandora 916
 by Geliga Gold @ Gdora?
 
 
ada group wassup kalau nak joint..
wassup je no 017-3201998 dengan tagline 
"nak joint group WA Pandora 916 boleh?"
 



 
 
 

1 comment:

Adam said...

saya baru baca ni.
dulu memang tak tau tentang emas,