ENTRY-ENTRY BARU..JOM JENGUK

Sunday, June 13, 2010

Bantal Kekabu

Kelakar pulak. Bantal pun jadi cerita.. Bacalah sapa-sapa yang sudi ekkk.. Saya memang dah lama nak beli bantal kekabu tetapi selalu terhalang dengan macam-macam alasan. Antaranya: Nampak gerainya tapi duit tak bawak, duit bawak tapi gerai dah hilang.

Semalam balik dari kenduri tiba-tiba ternampak kedai ne.Mungkin dah rezeki pakcik tue dalam keadaan panas-panas tue saya tergerak hati nak beli. Sedangkan masa tue dah terlepas gerai ne. Dahla susah nak buat U-turn. Selalunya dalam kes macam ne En. Papa tak kan patah balik ke kedai tue tapi itulah dinamakan rezeki masing-masing. Kereta dah la penuh dengan barang.. Sanggup tue...

Kebaikan bantal kekabu nak dibandingkan dengan bantal polyester ialah:
1. apabila batal tue dah nampak penyek atau nipis pegilah jemur gerenti jadi gebu balik. Dulu kat kampung aruah nenek banyak ada bantal kekabu.
2.Makin lama pakai bantal kekabu ne makin lama makin selesa. kalau bantal poleyster makin lama makin penyek yang dah tak boleh gebu balik hehe..

Beli 3 bijik je

Biasalah ini model tetap

Ini pulak model simpanan

5 comments:

iman.world said...

next time kalau nak beli boleh je order dr iman.world....boleh cari page kami di FB....

iman.world said...

next time kalau nak beli boleh je order dr iman.world....boleh cari page kami di FB....

Randukoo TM said...

bantal kekabu pun menjadi pilihan saya sekeluarga... berbaloi-baloi :D

Randukoo TM said...

bantal kekabu pun menjadi pilihan saya sekeluarga... memang berbaloi-baloi :D

PrincessD said...

Kalau berminat boleh order online dari kami. Sila lawati page Bantal Kekabu Naning untuk pilihan corak dan size k!

Or email kepada kami utk sebarang pertanyaan bantal kekabu. bantalkekabunaning@gmail.com.

Kami juga menerima tempahan secara pukal!

Tq blog owner.